Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 57

Rodzice nie akceptują mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość 57

Witam. Mam 22 lata. Jestem z chłopakiem od 3,5 roku. Moi rodzice zaczęli się okropnie zachowywać w stosunku do niego. Tata ostatnio powiedział ze może się nie okazywać u nas w domu. A mama ostatnio także zaczęła narzekac nawet na to ze mój chłopak nie ma czasu aby jej pomoc bo pomaga swoim rodzicom. Chłopaka bardzo boli zachowanie taty i nie chce się u mnie pokazywac. Natomiast mamie przeszkadza każdy nasz wyjazd do niego nie wspominając o noclegu. Mój tata zaczął poważnie chorować i mysle ze takie nieodzywanie się jest nie wporzadku. Mam siostry które z nami nie mieszkają ale ich chłopacy sa zdaniem rodziców doskonali tylko mój nie. Nie wiem co zrobic? postawic ma związek i mieć konflikt z rodzicami czy rozstać się z chłopakiem bo rodzice tego chcą. Proszę o rady:-(

Gość gość
A dlaczego go nie akceptują? jakie mają na to powody? I czym on się różni od chłopaków Twoich sióstr? Ile one mają lat? Trochę mało powiedziałaś.

Gość gość
Jesteś pewna, że to jest TEN? Myślę, że jednak nie powinnaś u niego nocować. Tym bardziej, że gorszysz rodziców, bo u nich mieszkasz, więc wiele widzą...

Gość gość
podstawowe pytanie-jestes z bogatej czy biednej rodziny?

Gość gość
natomiast mamie przeszkadza każdy nasz wyjazd do niego nie wspominając o noclegu. xxxxxxxx sprowadzasz gacha na pieprzenie do rodzinnego domu??? wcale się rodzicom nie dziwię, gówniaro!!!

Gość k..........
Ty z nim sypiasz nie trwoni starzy. Więc to twoja decyzja.