Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazjapat

Czy mój narzeczony miał prawo mnie uderzyć za głupi sen ?

Polecane posty

Gość Anastazjapat

po tym jak rzekomo w śnie wypowiedziałam imię innego mężczyzny ? Boję się, że te zachowanie było "przykrywką" do chęci zerwania ? Nie układa nam się teraz a On jest przekonany , że Go zdradzam .Ponoć w śnie powiedziałam cytuje:" (imię) podaj mi wodę" :/ Co to w ogóle ma znaczyć ?

Gość gość
a jak Cie uderzył z liścia czy bardziej brutalnie

Gość samotnik w nedzy
ja bym cie uderzyl juz za sam topic na kafeterii

Gość gość
pewnie ze mial - tez bys go uderzyla jakby powiedzial imie innej dziewczyny

Gość gość
Autorko, przede wszystkim jakiej narodowosci jest twoj narzeczony?

Gość Anastazjapat
Holender

Gość gość
Co za roznica jakiej narodowosci jest facet, partner nie ma prawa cie uderzyc ani stosowac zadnej przemocy wobec Ciebie. Kbieta zreszta tez nie ma prawa byc agresywna, takie zachowania sa niewybaczalne.

Jest kilka powodow dla ktorych facet ma prawo uderzyc kobiete: 1. Przesolona zupa 2. Wypowiedzenie imienia innego faceta we snie Jezeli facet jest muzulmaninem to powinnas dostac z prawej I lewej piesci I dla przypomnoenia na drugi dzien takze, jezeli jest bialym europejczykiem to tylko raz z prawej zaraz po zaistnialym incydencie. Mam nadzieje ze pomoglam. Pozdrawiam.

Nie no.... ta juz zaczyna... Kacha, co ty masz z tymi muzulmanami? W ogole o nich gadki nie ma. Skoncz p******ic bez sensu ;)

Gość Anastazjapat
si-xa jaki muzułmanin mój narzeczony jest Holendrem .Nie rozumiem zresztą co ma narodowość do tego

Anastazjapat: Bo si-xa ma onsesje na punkcie muzulmanow i nawet jak mowisz, ze nie jestes z zadnym, to i tak wedlug niej jestes, tylko jeszcze o tym nie wiesz ;) Zreszta niewazne. Zaden facet nie ma prawa podniesc lapy na kobiete. To ciota a nie facet. Jakby moj maz na mnie reke podniosl, to w tej samej minucie bylby koniec miedzy nami. Miej honor. Poza tym nie zrobilas nic zlego. To, ze powiedzialas imie faceta przez sen, nie oznacza, ze on ci sie podoba. Przeciez czasem ktos sie przyśni, bo np.martwimy sie o ta osobe lub rozmawialiśmy z nia ostatnio... A poza tym, skad wiesz, ze na bank powiedzialas to przez sen? Moze koles szukal jedynie pretekstu do uderzenia cie? Łapy go swedzialy.

Gocha, to specjalnie zeby cie tu zwabic za mna;)

O, byłam juz Agnieszka, a teraz jestem Gocha? O kuzwa, Kaska ty masz schizy jak ta tleniona swinka :o Spoko, moge byc nawet Teodorą. :) P.S: Kiedy wlezie ci do twojego malegi rozumku, ze sie nie znamy ani nigdy nie miałyśmy sie na fejsie itp.? Serio nie potrafisz ogarnac, ze ktos po prostu moze cie nie lubic za to jak piszesz na tym forum? Powaznie, nic wiecej sie za tym nie kryje. 🖐️

Jaka Agnieszka? Pierwsze slysze... Nie wazne. Dla mnie jestes Gocha. jakos mi do ciebie pasuje. Moge?:)

A to ze mnie nie lubisz ( chociaz to Malo powiedziane bo bardziej to mi zalatuje pod mala obsesyjke;) to Wiem nie od dzisiaj.. 🖐️. To ty jestes ta walnieta pomarancza ktora mnie straszyla pisaniem do moich znajomych I odwiedzeniem w Cardiff? Czy ty jakas inna swiruska?

"Dla mnie jestes Gocha. jakos mi do ciebie pasuje. Moge" Nie, nie mozesz. ;) Zajrzyj na watek o smietanie. Tam bylam Agnieszka. Tak mnie Aska nazwala. Roznica miedzy nami polega na tym, ze ja twoje imie znam a ty sobie tylko wymyslasz i bredzisz cos o jakims pasowaniu imienia... Wybierz chociaz jakies ladniejsze imie a nie krzywdzisz mnie jakimis Goskami lub Agnieszkami :o I powtarzam po raz setny ; Ja nie pisze niezalogowana! To co mam ochote ci napisac, pisze ze swojego nicku. Po co mialabym sie z czyms ukrywac? Widac jest wiecej osob tutaj, ktore cie nie trawia. Coz... życie 🖐️

No az sie wierzyc nie chce ze takich swirusek jest wiecej, co nie Krystyna?;)

Kacha, grunta tracisz pod nogami :D jeszcze ci wiecej zmarszczek przybedzie od tego myslenia nad imieniem. Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie. Zapamietaj. Tylko JA jestem upowazniona do nazywania cie po imieniu (i Aske tez). Ty masz jedynie siedziec cicho jak mysz pod miotla czyli tam gdzie twoje miejsce 🖐️ Poza tym offtopujesz tutaj dziewczynie na jej topiku. Nawijaj o muzulmanach. W tym jestes cool :classic_cool: 🖐️

Haha niezla z ciebie wariatka! Moja wypowiedz miala byc zartobliwa a ty wyjelas pol zdania z kontekstu I dodalas swoja smieszna filozofie, jestes glupia czy p*****lnieta? a moze 2 w 1? po prostu uwielbiasz do mnie pisac!!! Kochasz!! Jak to z toba jest Mariola? :) I kto tu robi off top?

Ej ale umówilyśmy sie, ze p*****lnieta jestes ty i ksztalt twoich brwi. 🖐️

Te ciapata, ale na twoj nowy topik to ja nie wchodze, ni c***a. Muzułmanie to twoja specjalosc. Ewentualnie zapros Aske. Ona wycwiczona nawet w seksach muzulmanskich. W sumie dobry topik, zeby was tam dwie zamknac i c**j 🖐️

Tylko tam mozesz do mnie mowic, nie chcesz nie korzystaj. Twoje prosty do mnie I o mnie na innych tematach beda od teraz ignorowane 🖐️

Ahahahah :D A powiedz tak szczerze, w czym problem, ze nazywam cie po imieniu? Zawsze to lepsze niz wyzwiska. Wstydzisz sie swojego imienia czy co? Przeciez nie jest zle imie... normalne. Twojego nazwiska nie znam i nie interesuje mnie. Ale z fejsem sama sie upublicznilas i kazdy praktycznie kto siedzi na tym dziale jakis czas, zna twoje imie. Nie ma w tym nic zlego. Nie boj sie, ze zamierzam wklejav lub wykorzystywac gdziekolwiek twojego imienia i zdjec. Nie jestem taka. Ale cie nie lubie, fakt :D No. A teraz mozesz mnie zaczac... jak to tam bylo? Ignorowac, tak? 🖐️

Gość gość
Żadna sytuacja nie daje uprawnienia do zniewagi, jeśli raz podniósł na Ciebie rękę to wiedz że nie będzie to ostatni raz. Przemyśl i podejmij stosowną decyzję.