Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi-27

auto ankieta

Polecane posty

Nowiuśki memejko na ciebie tez się zgrzewam👄 nie ma to jak brandzlować się pod twoje teksty o kucharkach :-D

Gość jollaaaaaaaaaaaa
Czy lubisz seks w samochodzie? TAK 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie? TAK 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu? TAK 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? TAK 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny? TAK (lubię czasem chodzić bez biustonosza, jak sutki odznaczają się na bluzeczce, majteczki noszę prawie zawsze) oczko.gif 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy? TAK 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką?TAK 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami? TAK (ale zdaję sobie sprawę że to dość niebezpieczne) 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdy? NIE

Gość jollaaaaaaaaaaaa
karmenka27:) a czemu ciebie nie dotyczy?:)

Ja nigdy nie zniżyłabym się do tego typu rzeczy , dla mnie to niemoralne może jestem zbyt nudna co dla niektórych ale nigdy nie mogłabym zrobić nic w brew sobie i może dlatego też jestem sama :(( Miłość i wzajemny szacunek kojarzy mi się zupełnie inaczej niż tak jak powyżej podano :)

Gość jollaaaaaaaaaaaa
a co ci sie wydaje najbardziej obrzydliwe?:)

wszystko przynajmniej dla mnie :( To nie leży w mojej naturze wiem że w dzisiejszych czasach ludzie są bardziej wyzwoleni niż kiedyś ale ja nie mam zamiaru się zmieniać tylko dlatego żeby podążyć za chorą modą jeśli tak to można nazwać:(Wolę być sama do końca życia niż wybrać to czego bym później żałowała i się wstydziła przed samą sobą ja mam trochę inne podejście do tych spraw choćby dlatego że nie dbam o to co jest tu i teraz tylko co będzie później przede wszystkim później:)

Gość jollaaaaaaaaaaaa
super:) jest ktoś kto myśli o przyszłości:) aj to robię ale tez się w duszy brzydzę:) ale to ukrywam:)

Gość gość
1. Czy lubisz seks w samochodzie? NIE 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie? NIE 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu? NIE 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? NIE 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny? TAK 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy? TAK 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką? NIE 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami? NIE 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdy? NIE

Gość jollaaaaaaaaaaaa
karmenka27:0 nawet pocałunek w aucie cie brzydzi?:)

nie jeśli auto stoi i pod warunkiem że jest to zwykły pocałunek a nie jakieś wkładanie języka jak to się ma teraz w zwyczaju bleee

Gość gość
Karmenka, zawsze się wkładało język, to nie jest terazniejszy zwyczaj :D Ile masz lat dziecko ,ze pocałunek jest bleeee ? ::D

31mam lat , nie zawsze się wkładało dla mnie to jest wulgarne zachowanie kiedy przypadkowy facet dopiero poznany wsadza ci kawał mięsa do buzi no przepraszam ale mnie takie zachowanie troszku gorszy :(Co innego mąż mogłabym się na to jeszcze zgodzić w stałym związku ale i tego nie jestem pewna jeśli się kocha drugą osobę to się ją szanuje i akceptuje bez żadnych ale:)dlatego zawsze jest warto mówić prawdę żeby później nie było rozczarowania jak przyjdzie co do czego szczerość zaufanie i wzajemny szacunek to podstawa udanego związku:)))Takie jest moje zdanie :)))

Gość jollaaaaaaaaaaaa
i w pełni popieram twoje zdanie:) od dziś tak zacznę robić:)

Gość gość
Męża to ty nie złapiesz karmenko jeśli wszystko jest bleeee :D

Gość gość
I dla ścisłości nie ma tu mowy o przypadkowym facecie tylko o twoim partnerze ;-)

Gość jollaaaaaaaaaaaa
karmenka27:) to mówisz żeby nic nie dac sobie pchać do buzi?:0 a co z jedzeniem?:)

przykre ale co zrobić pozostaje mi się pogodzić z tą myślą i żyć dalej swoim rytmem i pewnymi zasadami których nigdy nie złamię nawet wtedy gdyby mnie miało to kosztować nieszczęśliwych kilkadziesiąt lat reszty mojej egzystencji na tym świecie :(((

Gość jollaaaaaaaaaaaa
no co jest ?:) pchać coś do buzi czy nie?:)

Źle mnie zrozumiałaś jedzenie to podstawa nie podlega dyskusji :) Chodziło mi o osobę która pcha swoje części ciała do ust drugiej osobie :((

a ja uściślam że na taki pocałunek może bym sobie pozwoliła tylko z mężem , partnerem może być każdy mąż jest tylko jeden i nie ma więcej opcji:))

Gość gość
Karmenka pchanie części ciała to podstawa :D:classic_cool:

Gość gość
:D:D:D nie dasz się pocałować z języczkiem przed ślubem ? To T y dziewicą jesteś ? :P

Nie jestem dziewicą niestety muszę to przyznać ale człowiek się na błędach uczy ja byłam w związku z mężczyzną 12lat ale to nie ważne już ,ważne jest to żeby starych błędów nie popełniać chociaż by dlatego żeby później zaoszczędzić sobie bólu i tego wszystkiego co się z rozłąką wiąże :(((

Gość gość
Więc nie rozumiem tym bardziej dlaczego cię brzydzi bliskość ? To jest normalne i ludzkie ;-)

Gość PomotznikYebniętegoPiedestała
co za dureń! 😡