Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźniający się okres

Polecane posty

Gość gość

Od półtora roku biorę tabletki hormonalne Syndi-35. Zawsze po odstawieniu ich dostawałam okresu po ok. 2-3 dniach. Teraz odstawiłam je w czwartek, jest poniedziałek, a ja nadal nie mam okresu. Kocham się z moim chłopakiem, dodatkowo używamy prezerwatyw. Ostatnio on we mnie doszedł, ale prezerwatywa była szczelna. Ostatni czas był związany z dużym stresem, dodatkowo czuję się osłabiona. Ale nie bolą mnie piersi. Dostaję lekkiej paranoi, więc błagam poradźcie!

Gość 123GOCHA
po to się bierze tabletki anty, by móc kochać się bez gumek z finishem w środku. nie masz co się martwić. poczytaj o antykoncpecji albo nie wiem co, bo panikujesz jak osoba, co mało wie

Gość gość
wiem dosyć dużo, ale od zawsze popadam w paranoję, bo strasznie boję się ciąży!

Gość 123GOCHA
ale odłóż lęki teraz na bok i spójrz racjonalnie :): bierzesz tabletki i jeśli robisz to regularnie, nie zwróciłaś żadnej z nich, to nie masz, co się martwić. szanse na to, byś zaszła są mniejsze niż 1 %. przy tabletkach nie występuje owulacja, więc nie ma dni płodnych użyliście prezerwatywę, która nie pękła i sama ma ok. 97% skuteczności przy dobrym użytkowaniu napisałaś, że miałaś dużo stresów, a sama na pewno wiesz, że to może opóźnić okres troszkę lepiej? :)

Gość gość
lepiej! dziękuję! : ) ale mam nadzieję, że okres przyjdzie niedługo, żeby odszedł przynajmniej jeden stres!

Gość Kami_1986
Witajcie Dziewczyny.... Piszę pewnie dlatego, bo nie wiem co myśleć... i chyba liczę na jakiś cud... Mam wszystkie objawy jak przed @, jednak jej jeszcze nie ma. Ostatnia była 24 kwietnia. "Przytulaliśmy" się z partnerem 6 maja bez zabezpieczenia ( jednak moje cykle wahają się miedzy 28-32... Chciałabym, żeby była to ciąża, jednak moje piersi juz są nabrzmiałe jak przed @, podbrzusze też pobolewa.... a w dodatku test ujemny :-( Wczoraj jednak podczas "przytulania", bardzo zabolało mnie podbrzusze, tak jakby jakiś skurcz, ból nie do opisania, nie mogłam się ruszyć... Dziś byłam u gin. Nawet mnie nie zbadał, tylko wysłał na badanie z krwi... jutro mam do odbioru. Nie mogę sie doczekac, jednak czuje ze @ przyjdzie a dzidziusia nie bedzie.... Co Wy byscie myslały?