Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KINIA8811

Dziwne zachowanie kierownika sklepu ktory prowadzi sklep

Polecane posty

Gość KINIA8811

moj problem tkwi w tym ze zakładaja sie o moja d...! w sklepie! nie wiedziałam co mam odrzec gdy sie o tym dowiedziałam widziałam na własne oczy jak sie faceci razem z kierownikiem sklepu sie zakładali.to był dla mnie cios ponizej pasa.kasy tyle ze szkoda gadac. juz przeszło 3 msc nie chodze do tego sklepu gdy dowiedziałam sie ze jestem laską do d*pczenia!przezywaja mnie k..szm..id.to koszmar. nie dawno przyjechał ku mnie kierownik sklepu i wytyczył mi wojne wsadzie! narazie czekam na wezwanie do sadu.nikt go ani nie zapraszał ani nie dzwonił sam przyjechał powiedziałam: -co za teskniło sie za mna co on nato: -nie nie za tobą ja nato: -to po coś tu przyjechał.jestem zonata nazwałeś mnie wariatką mojego meza h... szwagrów h...!to czego jeszcze chcerz. on na to: -nic takiego nie gadałem ja: -nie kłam bo tesciowa i szwagier słyszeli na własne uszy on: -idz ty k...! ja : -idz ty cioto playboy-jska -co nie dało sie mnie prze d*pczyć co -tam [cenzura] do baby a nie do mnie tu przyjezdzaj. on : -ty k...! ja: -idz bo ci przy pieprze on -spotkamy sie w sadzie ja: -hej załóż mi sprawę gdy ty mi założysz sprawę to pozbedziesz sie tego sklepu tutaj.predzej ja ci moge z 10 spraw założyć. odjechał w końcu do swojego sklepu. pogadałam z jego zona ale nic nie wskórałam ista jak on. jeden warty drugiego!nie wiem czy chcial mnie zg****ic czy jak!nawet przetrzymywal mnie w tym sklepie.bylismy sam na sam.za grozil mi ze jak sie o tym ktos dowie to zobaczysz!! nie wiem co ja temu kierownikowi zrobiłam jak on mi zrobil takie swinstwo w sklepie. myslałam ze sie to uspokoiło lecz sie myliłam! sledzi mnie neka itp. nawet z domu gdy wyjde to sie patrze czy juz nie jedzie za mna to juz sie przejezdza autem obserwuje moj dom 24 godz.sledzi gdzie jestem ka ide itp. pomóżcie mi doradzcie co mam zrobic w tej sytuacji. najgorsze w tym wszystkim jest to ze on ma babe i dzieci a do cudzej sie podwala. powiedziałam mu tak: jestem mezatka mam rodzine i to jest najwazniejsze w moim zyciu. najgorsze ze rozpowiada ze go chciałam zabic a zyje