Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia ;)

Baaardzo niska dziewczyna i baaardzo wysoki facet ;(

Polecane posty

Gość Natalia ;)

Witam!Mam na imię Natalia,mam 21 lat i pewien trudny problem.Właściwie to obawę.Jestem z 6 lat starszym facetem od roku,bardzo się kochamy i planujemy rozpocząć współżycie.Tyle,że ja mam 150 cm wzorstu,a on..193 (!!!).Jestem bardzo,bardzo drobna,a on bardzo postawny i umięśniony.Chcę się z nim kochać,tylko czy ja się pod nim nie zapadnę??Rozmawiałam z nim o tym,on mówił,że sobie poradzi,żeby była spokojna,ale mimo,że go kocham i pożądam oczuwam lęk. Możecie mi pomóc?Bardzo proszę ;)

Gość Natalia ;)
To dlaczego czuję strach?

Gość miesniak4534663
przynajmniej nie będziesz musiała klękać

Gość gość
Istnieją także inne pozycje niż misjonarska np. na łyżeczki czy na jeźdźca.Wtedy nie będziesz mieć obaw że cię przygniecie.

Nie wiem, może dlatego, że za młoda jesteś, jeszcze niegotowa? Może ubzdurałaś sobie jakieś głupoty? Ja też jestem dużo niższa od faceta i nie ma problemu.

Gość Natalia ;)
miesniak4534663 to nie było zbyt głębokie -_- .

Gość gość
szkoda tylko , ze jak sie na tobie położy do bzykania to ty bedziesz sie dusic pod jego klata , a on bedzie całował rame łózka ..... pozostaja pozycje boczne, jezdziec i na pieska

Gość gość
193 cm ? to jakaś popiduwa a nie mężczyzna! Prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 200 cm wzrostu!

O kurde. Ja mam 169 a mój 193cm i jest troche różnicy ale nie za dużo. Nie wyobrażam sobie jakbym miała 150cm :)

Dziewczyno ty niemasz wiekszych problemow? Ja ci powiem z doswiadczenia , ze to nie jest az taki problem... :-P Zycze wam romantycznej i upojnej nocy.

Gość blablableeee
He he nie panikuj :) Ja mam podobny wzrost i jestem drobniutka, a mój były miał 198cm wzrostu i też był dobrze zbudowany :) Jakoś żyję do tej pory ;)

Gość co za pseudonim? :) narwancu
hmm... I pytasz o to na forum? :)