Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbme

znów się mną interesuje...

Polecane posty

Gość bbme

poznaliśmy się prawie pół roku temu. na początku interesował się mną, bardzo go lubiłam i schlebiało mi to. potem na jakiś czas nasze drogi się rozeszły. zaczęłam za nim bardzo tęsknić, uświadomiłam sobie, że się w nim zakochałam. parę dni temu odezwał się do mnie, pogadaliśmy i się umówiliśmy na spotkanie. to jest bardzo fajny facet, odpowiada mi pod każdym względem. wydaje mi się, ze znowu coś do mnie zaczął czuć...mi od tamtego czasu nie przeszło więc cieszę się z tego. problem mój polega na tym, że ja po prostu nie mam doświadczenia z facetami...już nie mówię o tej sferze fizycznej (tego też się boję, boję się, ze sobie nie poradzę...ja się nawet całować dobrze nie potrafię) nie wiem co robić żeby go 'nie spłoszyć' zależy mi na nim a totalnie jestem zielona w relacjach damsko-męskich...

Gość bbme
dodam, ze ja nigdy nie byłam w związku. mam 21 lat on jest 7 lat starszy i wiem, że dawno temu był w 'poważnym' związku

Gość bbme
boję się, że przez to, że jestem raczej nieśmiała i mało wylewna to go stracę...

Gość bbme
ehh spokój...

Gość gość
nie badz naiwna przede wszystkim, nie podchodz do tej znajomosci jak do bajki jakiejs a do niego jak do ksiecia..to zwykly facet... ktory moze chce Cie tylko przeleciec ...

Gość gość
poza tym ciekawe dlaczego teraz sie odezwal? po pol roku? a co. KTO byl wczesniej? badz soba, i nie okazuj zbytnio ze Ci zalezy

Gość bbme
możliwe, że chce mnie tylko przelecieć ale z drugiej strony...nasze drogi się rozeszły jakiś czas temu dlatego, że byłam niedostępna, tak to najprościej można opisać...zna moje podejście do seksu, mimo to próbuje się do mnie zbliżyć

Gość bbme
nie wiem kto był wcześniej...na 90% śmiem twierdzić, że przez te pół roku nikogo nie miał

Gość bbme
nie chcę mu się rzucać na szyję, chcę mu okazać, że mi zależy na tej znajomości

Gość bbme
dziś znów dzwonił kiedy kładł się spać, był miły, porozmawialiśmy chwilę...rzucił w żartach, że już niedługo razem będziemy się kładli spać. miłe ale ja nie wiem co o tym myśleć