Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie polskie dziwki puszczaja sie z ciapatymi i mamy takie historie jak te :D

Polecane posty

Taka moda. :D Jak będzie moda, żeby skakać z wieżowców, to będą skakać.

Gość gość
Większość kobiet to idiotki, co robić? :D Pamiętam za czasów liceum, wycieczki do włoch w maju, co rok ta sama akcja, bo zawsze jakaś z brzuchem wracała- noż k***a jak mozna być tak tępym?

"27.05.13 [zgłoś do usunięcia] gość Większość kobiet to idiotki, co robić? Pamiętam za czasów liceum, wycieczki do włoch w maju, co rok ta sama akcja, bo zawsze jakaś z brzuchem wracała- noż k***a jak mozna być tak tępym?" Makaroniarze gorsi od muzułmanów są pod tym względem. Natrętne szczury, który się pchają wszędzie tam, gdzie wyczują przynętę...

Gość fxexp
Mieszkałam w akademiku z obcokrajowcami, różnymi. Murzyn startował, jak przestał murzyn, to zaczął turas, turas przestał, zaczął hindus ... i tak kuzwa w kółko. Nie mozna było się opędzić a jeszcze ja mam charakter taki, ze nie lubię innych kultur, religii tak odrębnych od mojej wiec to był podwójny ból. A juz zwlaszcza z murzynem bym się nie przespała bo chyba ryczałabym 100 dni i robiła testy na hiv ze strachu

Gość gość
OOO odezwali się ci którzy ciapatej by nie przelecieli albo innej mulaty...pff

Gość gość
dziwka to jestes ty zakompleksiony autorze:) stan sie mezczyzna to polki nie beda musialy szukac lepszych za granica

Gość gość
jak ci sie tak podobaja malpy to w*********j i ich nie bron

Gość gość
lepszych ? a niech dostaja polskie k***y od arabow po mordzie.. mi ich nie szkoda...dostaja w morde od prawdziwych mezczyzn w koncu :D

Gość gość
a polacy to co?zule i/albo niezrownowazeni emocjonalnie. Popieram przedmowczynie. Jestescie zalosni,

Gość gość
polki chcą zostawał samotnymi matkami, chcą być bite, poniżane i zdradzane dlatego takich facetów wybierają innego wyjaśnienia nie ma.

Gość gość
Polki to szmaty np 90% które jadą za granicę ze swoimi facetami przeskakuje na lokalne h....je dla kasy , a tu lipa bo tam inna kultura i każdy jest panem swego losu i swoich pieniędzy

Gość gość
a czemu tak cie to interesuje co robia ze swoim zyciem? tak sie troszczysz o wszystkie polki, musi ci bardzo na nich zalezec :P

Gość gość
Dla mnie takie związki nie mają sensu.Zbyt duże różnice kulturowe,religijne.