Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciówka

skomentujcie, bo mi bardzo przykro i nie wiem, co robić

Polecane posty

Gość gosciówka

Cześć, chcę się z Wami podzielić pewną historią, bo mi przez nią teraz ciężko i smutno. Poznałam na portalu randkowym chłopaka - miły, inteligentny. Po 2 dniach pisania na facebooku spotkaliśmy się. Trwalo to godzinę, wyczułam przez to, że nie sposobałam mu się pewnie, ale przy pożegnaniu dostałam buzi w policzek i powiedział "do zobaczenia". Nie ejstem głupia i wiem, że różne rzeczy się mowi. Dzisiaj, po 24 godz. od spotkania, usunąl mnie ze znajomych na fb i się nie odezwał, w dodatku jego kolega wstawił jakiś durny komiks o dziewczynie z penisem (idiotyczne to). Wiem, wiem, że nie zamierza się już do mnie odzywac, ale jakoś mi przykro, bo nie jestem ani paskudna, ani głupia, ani niemila... I nie mogę nikogo znależć. Nikt się mną nie interesuje. A on najpierw "do zobaczenia", a potem usuwa mnie. PS mam 23 lata. Pomocy, skomentujcie, bo mi jakoś żal...

Co tu komentować??facet się Ciebie po prostu przestraszył,mozliwe ze erudycja go pokonałaś a myślał że trzpiotke sobie przygruchał :D

Gość Moh1
Nie szalej kobito!

Gość Witam i ja...
zwykly gbur i cham. No i tchorz, skoro najpierw do zobaczenia a potem usuwa z listy, Nie przejmuj sie. i ..nie spotykaj po "dwoch dniach" Powodzenia!!

Gość hfgjgfjgfngfnjfg
oni są dziwni , trzeba przywyknąć

Okazało się, że nie jesteś kolejną tylko do w******nia, więc się wycofał, a kumpel ratował "honor", w pojęciu tępych jebaków;) Niczym się nie przejmuj:) Zuch dziewczyna!

Gość xnxx.com
ciekawe rzeczy

tak jestes dzielna dziewczyna nie ma co d**y cholocie dawac rozejrzyj sie wokolo tu jest masa fajnych gosci co ci chetnie zerzną po c**j z d*pkami z jakichs szajsowatych portali w kontakt wchodzic tu bedzie ci bardzo dobrze jak mi zdjecie wyslesz to sam sie z tobą umowie na ostre dymanie pelne milosci

Gość kosmateuska
nie przejmuj sie jakims burakiem!!!

:D o tak, tutaj sami rycerze w ślniących zbrojach, którzy chętnie do końca dni swoich będą podawali Ci śniadanie do łóżka na srebrnych tacach, oczywiście okraszone buekietem róż :D P.S. Nie daj się! ;) Wszyscy mądrzy w pisaniu;)