Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawunia99

co ja mam robić:(

Polecane posty

Jesteśmy w związku prawie 7 lat. Były zaręczyny, miał być ślub i coś się stało z nim. Powiedział mi że mnie kocha ale teraz w inny sposób ...jak siostrę, że poczuł to kilka miesięcy temu. Że nikogo nie ma i nie chce mieć bo zawsze będzie mnie kochał, jednak chce żebym sobie ułożyła życie z kimś kto pokocha mnie jak kobietę. Nie wiem co robić. Czy próbować to ratować czy odpuścić? Czy to pewnien etap związku gdzie łączy ludzi tylko przywiązanie?

Gość gość
Mysle , ze On posunal ci taka spiewke poniewaz ma kogos , a nie chce cie zranic , prawda boli .

Gość Paula xx
też tak myślę, no bo skoro mówi że cię kocha... to dlaczego nie mielibyście być razem. ?

Nie ma nikogo jestem pewna x Tej miłości tez byłaś pewna? i co ? Piekną gadkę ci strzelił na odchodne :) Myślał że łykniesz to ...

Gość Gościówa, gościówa
Kocha jako siostrę......chciałabyś być w związku z bratem??? Jego uczucia się zmieniły z czasem, to już przywiązanie,rutyna...wiem bo to samo mi się przydarzyło po 8 latach z kimś. On chciał się ożenić a ja odeszłam bo inaczej bym go oszukiwała całe życie....