Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjsikaisksk

8 miesiac ciazy....

Polecane posty

Gość gość
heheh no to witaj w klubie, my w ten weekend rowniez zakupilismy Jedo Fyn 4ds, kolor 203 Special Edition..i do tego Maxi Cosi Cabrio Fix fotelik i baza..bezpieczenstwo najwazniejsze.. a wozek faktycznie fajnie sie prowadzi..

Gość gość
sluchajcie, czy zaopatrujecie sie w posciel, tzn kołderke i poduszke??czytalam ze moze sie okazac zbedne bo dziecko spi albo pod kocykiem albo pod pielucha..ale np. zima to chyba moze mu byc chlodno..no nie wiem, to moje 1 dziecko i nie wiem..

ja mam kolderke i podusie od poczatku mala pod nia nie spala tylko rzeczywiscie pod kocykiem ale od 5 msca juz zaczela pod nia spac tak na jesien

Gość gość
rodze w sierpniu, czyli na zime moze sie przydac?hmm ok w takim razie nie ma co komibowac tylko trzeba kupic :)

mysle,ze jak najbardziej tak.Ja mam po mojej dwulatce w zasadzie to jeszcze pod ia spi ale na zime juz planuje ja przenisc do jej pokoiku.Ja juz za rowny msc na poczatek tez kocyk a na zime kolderka

A super rozwiazaniem sa tez takie spiworki dla maluchow zapinane na boku dziecku tylko raczki wystaja reszta jest schowana....swietne rozwiaznie zwlaszcza na zime bo dziecko sie nie odkrywa

Gość jdjsikaisksk
my kupilismy posciel czyli kolderke, poduszke i dwa komplety poszewek na zmiane , oczywiscie latempewnie wystarczy kocyk ,ale przeciez pazdziernik tez nadejdzie ;-) wiec mysle,ze niezbedna jest kolderka itd. sa takie antyalergiczne ..a jakie materace wybraliscie? bo my lateksowy i sie zastanawiamy czy nie za twardy -chociaz z tego co czytalismy to w sumie opinie ma dobre a sluzyc ma na lata dla kolejnych dzieciaków ;-))) heheh

Gość gość
my kupilismy gryka-pianka-kokos firmy Danpol, razem z łóżeczkiem firmy Klupś.. teraz zastanawiam sie czy posciel kupic w takim komplecie jak wyzej link, czy po prostu kupic kolderke,poduszke i poszewki na to... ale i tak trzeba kupic oslonke na szczebelki...nie wiem juz sama...

Gość jdjsikaisksk
osłonka musi byc a w takich kompletach jest. nie wiem ja Wy dziewczyny,ale my naprawde troche szukalismy tych poscieli/tzn kompletow posciel i poszewka itd, chcielismy dotknac wiec nie przez internet, i sama poszewka czyli poszewki na kolderke i poduszke z tych lepszych gatunkowo i ladniejszych kosztowaly w granicach 85-95 zlotych , a komplety o 100-150 zlotych wiecej, z tym ,że mialy juz i oslonke i byly wypelnione kolderka i poduszeczka-wiec w sumie wydalo nam sie to bardziej oplacalne ;-)