Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajerwerki wiosenne

mata edukacyjna - czy warto? polecacie?

Polecane posty

Gość fajerwerki wiosenne

zastanawiam się nad matą edukacyjną, dziecko ma 5 miesięcy, czy macie to to ? czy polecacie, na jakiej zasadzie to funkcjonuje? dzieci lubią tam leżeć czy raczej to pic na wodę?

Gość gość
U nas się sprawdziła- mała uwielbiała. szczególnie takie laleczki które mogła ściągać i lusterko

Gość fajerwerki wiosenne
ktoś jeszcze?

Gość rympallka
Obydwoje moich dzieci uwielbia/uwielbialo mate. tak w wieku 2 mcy zaczela je interesowac i to byl doslownie szal

Gość gość
trzeba mieć na uwadze to, że miliardy ludzi wychowały się bez maty edukacyjnej :)

Gość gość
mata to super sprawa bo się dziecko może samo sobą zająć na dość konkretną chwilę. Szczególnie fajne są te z boczkami jak kojec

Gość basiunia_1984
Hej! U nas mata się nie sprawdziła, mały wolał taki muzyczny ogródek zabaw ( na allegro w kategorii stojaki gimnastyczny).

Gość gość
U nas też mata nie sprawdziła się. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że w naszym przypadku były to pieniądze wyrzucone w błoto, w przeciwieństwie do huśtawki http://allegro.pl/listing/listing.php?string=bright+starts+hustawka Za ten wynalazek skłonna byłabym zapłacić dużo więcej biorąc pod uwagę czas, który moje dziecko w niej spędza bawiąc się, jedząc, huśtając.

Gość fajerwerki wiosenne
no myśmy mieli pożyczoną huśtawkę, ale oddaliśmy bo mała nie lubiła w niej leżeć, zdecydowanie bardziej wolała zdezelowany leżaczek fisher price, nie wiem właśnie co kupić/ czy w ogóle kupować taką matę, podobno jak zaczynają raczkować to sobie można w t* włożyć matę, no ale nie wiem ;(

Gość gościówa na 102
ja miałam ...super się sprawdziła:)

Gość gość
jak dziecko zaczyna raczkować to raczej bym już nie kupowała maty. Myślę że bardziej przydaje się leżącemu. Kup w to miejsce co innego.

Gość gość
i jeszcze raz ja mój Mały uwielbiał, teraz raczkuje i wyciągam mu mechanizm grający i maskotki i wrzucam do kojca a on się tym bawi