Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszamaaaaaaaaaa11

czemu robicie dzieci

Polecane posty

zeby mial wami sie kto zajmowac, bo wam sie nudzi, potrzebujecie nowego sensu w zyciu, bo tak trzeba. czym sie kierowlaiscie zapraszam! :)

żeby miał kto pracować na nasze emerytury i zasiłki, bo kościół tak każe, bo rząd nas będzie wspierał...

Gość gość
Po to, zeby poczuc spelnienie, bo praca to nie wszystko.

ale spelnienie w czym i poczulas te spelnienie?

Gość gość
Pierwsze dziecko urodzilam w wieku 30 lat. Do tej pory zdarzylam osiagnac w pracy wiele (bylam kierownikem miedzynarodowego dzialy rozlozonego w 7 krajach, pod soba mialam 45 osob), zwiedzilam kawalek swiata (zawodowo i prywatnie), pracowalam po 50-60 h w tygodniu (moj maz podobnie) i w pewnym momencie stwierdzilismy oboje, ze o ile to nas cieszylo na poczatku, to przyszedl taki moment, ze to przestalo byc wyjatkowe i przestalo przynosic mi satysfakcje, bo pomyslalam sobie "Po jakas cholere ja to robie? No dobra, lubie to, co robie, ale po co? Jaki to ma sens?" Pierwsze dziecko jak pisalam wyzej urodzilam w wieku 30 lat, drugie w wieku 32 i dopiero teraz czuje, ze zyje. Dzieci maja w tej chwili niespelna 4 lata i niespelna 2 lata. Oboje chodza do prywatnego przedszkola 4 dni w tygodniu. Ja odkad urodzily sie dzieci pracuje mniej, choc jeszcze awansowalam, ale w pracy mam tak wypracowana pozycje, ze pracuje 4 dni w tygodniu, I dopiero teraz czuje sie spelniona, bo mam dzieci - cos najcudowniejszego, co spotkamo mnie w zyciu, oraz realizuje swoje ambicje. Tyle w temacie.

Gość Pseudonim: * Adres Tlen.pl: T
Gosc z 10:2osiem znajomych nie masz ze musisz sie chwalic na forum?

Gość gość
Pseudonim: * Adres Tlen.pl: T - a czy to jest chwalenie? Ktos pyta, ja odpowiadam. Widzisz chyba wyzej, co jest napisane??? Jesli tak cie to razi, nie czytaj. Proste.

a co cie to obchodzi !!!!!zajmij sie swoiimi sprawami swoja d**a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to jest kazdego indywidualna sprawa dla kogos posiadanie dziecka to sens zycia a ty zakładasz dla siebie ze dzieci ci sa nie potrzebne to zachowaj to dla ciebie a nie zakładasz taki durny temat ile ludzi tyle swoich osdobistych pragnien i punktów widzenia!!!!!!!!!!!!!!!szkoda ze zadroscicie bo gdyby was to nie interesowało nie zakładalibyscie takich tematów!!!!!!!!!!

Gość ahhahahahahshashahahahah
justa jestes jebnieta i to zdrowo wspolczuje ci :D

Gość Stellanna
znowu jakaś bezpłodna próbuje się pocieszyć. I tak nie zrozumiesz istoty macierzyństwa więc po co ci te informacje.

Gość wybaczcie wulgarnosc
nie wiem zwierzeta? tez nie mam dzieci ale za to fajnie mozna sie tu ponabijac z tych loch ktore mysla ze sa kims bo narobilyn niedo*ebane dzieci za przeproszeniem

istota macierzynstwa? wkladasz kutasa w c*pke myslisz ze jestes wspaniala choc brzydkie szmacisko z ciebie XD oczywisicie cale to wspaniale macierzynstwo dziecioki wyciagaja od CB kase a za plecami wapniaku plecy ze znajomymi ci obrabiaja. dzieci to gowno nie warto ich miec a jak ktos sie doszukuje w tym glebszego sensu to pusty jest

a potem wiekszosc z nich idzie do telewizji z tymi niedoj******i dzieciorami i ja musze je ogldac te krzywe mordy az czasem rzygac mi sie chce. albo te p******e dzieciory pod blokiem. czasem podejde opierodle kazde z osobna bo tak dra mordy i s********ja do domu do konca dnia z niego nie wychodzac :D :D beka ze smarkaczy

te niedoj****e mordy w reklamach chodzi mi o fundacje, ogladam serial a tu jebut reklama i krzywa morda dzieciora i zj*****j mamuski kogos pokroju wiekszosci loch stad :D :D w ogole dizezcie sa zj****e ale to przez zj******h rodzicow. sa wyjatki ale nie w polsce a juz na pewno nie w Krakowie :O

Gość omgomgomgomgomgomgomgomgomgomg
haha

Gość fajnie tak jechac anonimowo
i wyladowywac swoje frustracje z powodu nieszczesliwego zycia, co kolezanko wyzej? I ta wulgarnosc...Z takim zachowaniem szczerze watpie, zebys kiedykolwiek znalazla jakiegokolwiek kandyta na ewentualnego ojca swoich dzieci. Zaden facet nie jest az tak glupi.

do mnie to? nie znasz mnie poza tym polaczki w wiekoszosci to najgorszy sort, ci wartosciowi to ewenement

Gość fajnie tak jechac anonimowo
Tak, do ciebie. Ja nie znam ciebie, a ty nie znasz szczescia, jakie daja dzieci. I nigdy go nie poznasz. Poza tym po twoich postach mozna sobie o tobie pewne wnioski wyciagnac...:o Bo nikt zadowolony ze swojego zycia i zyjacy szczesliwie takim jezykiem sie nie posluguje i w ten sposob nie pisze.

ja takim jezykiem sie nie posluguje poza tym przeprosilam za jego uzywanie .

Gość hfshfshf
Kobiety nie mają żadnych zainteresowań, dlatego muszą mieć coś co zapełni ich nudne życie - a tym czymś jest dziecko. Facet bez dziecka może się obejść, gdyż faceci zazwyczaj mają hobby i wiele ciekawych zainteresowań. A kobieta? Spotkać dziewczynę z ciekawymi zainteresowaniami to jak spotkać yeti. Prawie wszystkie kobiety mają w głowie tylko jedno: złapać męża - urodzić dziecko - smażyć kotlety - prać burdne skarpety :P

złapać męża - urodzić dziecko - smażyć kotlety - prać burdne skarpety typowa kafeterianka z ciazowego, a raczej jej ambicje :classic_cool:

Gość gość
Dokladnie wiekszosc kobiet rodzi dzieci bo ich zycie jest puste i nudne,no i te pustke trzeba czyms zapelnic,dziecko to super alternatywa na sens zycia

Gość gość
No, to prawda. Takich matek, jak tamta, co pisala na poczatku, ze byl to jej swiadomy wybor, bo poczula sie spelniona, nie ma tu chyba wiecej. WIekszosc to mlode dzieci, ktore nie maja pomyslu na zycie albo dziewczyny pochodzace z rodzin, gdzie w wieku 23 lat, brak dziecka i meza sa starymi pannami. Przykre to, ale siedza tu glownie Slazaczki i dziewczyny ze wsi, a tam mentalnosc jest jeszcze naprawde sprzed 100 lat...

piszesz temat czemu robicie dzieci a odpisujesz mi ze jestem jebnieta a ty mi piszesz o jakims zabijaniu a temat jest o robieniu zdecydujcie sie i piszcie na temat ja napisałam ze to nie wasz interes ile kto ma dzieci a nie ze zabijajcie dzieci czy wy wogule rozumiecie co czytacie nie to znaczy ze same jestescie jebniete i to zdrowo puknijcie sie w ten pusty łeb i piszcie na dany temat

czemu atakujecie matki z dziecmi ??? skad tak wiecie wszystko o nich niby kazda łapie meza na dziecko i rodza małolaty??? to wy wszystkich wrzucacie do 1 kosza ja znam matki akurat co urodziły majac 25v 27 lat i swiadomie po slubie zaplanowane i jest ich wiecej niz tych co wy opisujecie szkoda ze tak jedziecie po matkach nie rozumiem waszych pretensji i ze jest malo normalnych rodzin!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Uderz w stol, a nozyce sie odezwa, prawda Justa?? I radze popracowac nad jezykiem ojczystym, bo nie da sie czytac tego, co piszesz :o

mam do was takie pytanie czemu atakujecie matki ktore wypowiadaja sie szczerze o dzieciach na tym temacie ze chca miec dzieci kim wy jestescie zeby oceniac ze sie chwala i ze to nie prawda to nie mozna napisac ze sie ma 2 dzieci i sie je planowało tylko piszecie ze to sa matki niespełnione miejcie odwage i napiszcie czemu je tak krytykujecie choc nie znacie ich???? z nudów????szacunek do zdania innego jest wiec liczcie sie nie tylko z własnym punktem widzienia i nie ogolniajcie bo jesli wiekszosc matek czyli ponad 50 % to juz jest patologia w polsce skoro tak wiecie ze co 2 matka to niedojrzała małolata co szuka faceta na dziecko załoze sie ze to jest wyolbrzymione przez was!!!!!!!!!!udowodnijcie to najpierw kazdy moze oczerniac !!!!!!!!!1

gość napisz cos wiecej niz znajomosc przyslów bo jak narazie tylko to umiesz!!!!!!!!!!

do gosc napisałam poprawnie radze uwazniej czytac bo tobie jakies urojenia sie ujawniaja chyba ze jestes ę ą musisz miec napisane jak pedałek ja napisałam poprawnie i gramatycznie!!!!

chce powiedziec ze jesli jest normalna rodzina stac ich na dzieci i chca miec dziecia sa takie w polsce to posiadanie dzieci jest blogosławienstwem oczywiscie sa patologie i tego tez nie popieram ale jesli za klikanascie lat spadnie ilosc urodzen np tylko 1 dziecko na pełna rodzine to w polsce bedziemy miec rumunów rusków i tansza siłe robocza wiec automatycznie bedziemy miec zamiast naszych polskich dzieci samych chinczyków rumunów rusków itp wiec czy to dobrze zeby matki polki nie rodziły chyba nie zastanówcie sie tez nad tym bo ja rozumiem przez ten temat zeby nie było wogule dzieci a na emerytury beda robic cudzoziemcy tego chcecie to ja dziekuje za taka przyszłosc