Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zestresowana1996

spoznia mi sie okres...

Polecane posty

Mam 17 lat i spoznia mi sie okres od 3 dni uprawialam seks z moim chlopakiem ale uzywalismy gumek i tylko w dni nieplodne. Gumka nie pekla ani nic, nie konczyl we mnie.. duza jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy... W obliczaniu dni plodnych moglam sie pomylic, ale watpie ... Ale jednak...

Gość gość
zrob test

Gość gość
skoro uzywaliscie gumek i jestescie pewni ze byla cala, nie skonczyl w tobie to jak masz niby zajsc... poczytaj dziecko najpierw troche o seksie potem sie za niego zabieraj...

Gość gość
Nie, nie dziwię Ci sie że sie stresujesz. W takim razie może pomyśl o tabletkach albo o wstrzemięźliwości?Bo jak sobie to wyobrażasz. Nie ma możliwości zebyś zaszła w ciążę a szalejesz bo okres sie spoźnia. Swoją drogą zawsze mnie to ciekawiło... Moja koleżanka też uprawiała seks w gumce i przed finałem chłopak się z tą gumką wycofywał i konczyl poza nią. Więc jak to wygląda? On wychodzi, wali sobie konia, patrzy jej prosto w oczy nadl wali konia, zwali sobie i się wyciera? Bezsens... Dorośli ludzie, a takie zachowania...

Mysle o tabletkach... Dopiero zaczelam wspolzycie... I dlatego z poczatku nie chcialam tabletek.. a sresuje sie bo zwsze mialam cykl 28 dni a minelo 31..

Gość gość
ok. jak zrobie dam znac , Ty tez daj