Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solalola

prezent na Dzien Dziecka dla 1,5 rocznego chłopczyka

Polecane posty

Gość solalola

jestem chrzestną i nie mam pojęcia co mam kupić chrześniakowi... wiem że już ma: duże autko wywrotkę (ode mnie na roczek), klocki, piłki, full maskotek i bajek, układanek. Jego mama raczej nie chce ciuszków dla niego. Chcę przeznaczyć na prezent max 80zł. Błagam pomóżcie! :)

Gość mama dwóch dziewczynek
Jeżeli mają podwórko to możesz wybrać np. kosiarkę - moja bardzo lubiła latem się taką bawić, miała właśnie 1,5 roku. Możesz też wybrać coś z zabawek do pchania lub ciągania, przyda się na spacerze.

Gość solalola
niestety mieszkaja w bloku, ale z tego co widziałam to mały bawi się dużo na podwórku

Gość madziamat
hej mój synek (1,5 r) bardzo sie cieszy z zabawki kosiarki - teraz w smyku sa promocje jedna za 40 zł a druga za 79,90 polecam , napewno bedzie zadowolony... ;-)

Gość gość
Możesz kupić znikopis. Taki z pieczatkami w rożnych kształtach. Super prezent.

Gość madziamat
dodam,że nie jest ona wielka mój bawi sie w domu (mieszkamy w bloku) i na dworze też ja ciaga ....

Gość solalola
w sumie fajny pomysł z tą kosiarką heheh :) po pracy wstąpie do Smyka. też myślę o farbkach do malowania palcami albo właśnie jakichś pieczątkach

Gość gość
Mój w tym wieku dużo się bawił puzzlami piankowymi, budowaliśmy domki dla pluszaków, łóżeczka, drogi dla samochodów... Przez parę miesięcy to była zabawka nr 1 obok drewnianych klocków :)

Gość gość
A kosiarka myślę że bardziej będzie bawić dziecko które ma okazję oglądać dorosłych koszących trawę.

Gość bigdi
up up!!! Dzień Dziecka za pasem. My w tym roku dajemy czadu, będzie piaskownica http://www.placezabawfrajda.pl/oferta/9-piaskownice-i-ogrodzenia (ta z palisady, żeby nie było, że zwariowaliśmy). Akurat na cały sezon dla 1,5-roczniaka. Tylko że potem zaraz ma imieniny. Co można by mu po taniości zakupić?

Gość Janiaaa
piaskownica! czad! ja poszłam o krok dalej i kupuję http://www.freekids.pl/pol/oferta/produkt/WOZ-01 - mam mega duży ogród, więc Syn będzie zadowolony - może Twój też będzie, a jakby co mają mnóstwo innych urządzeń - mniejszych :)

Ja w tym roku dzieciakom kupować chyba nic nie będę, pojedziemy gdzieś razem na wycieczkę , albo jak niebawem będziemy w czerwcu ,lub na koniec maja w Fr to do Eurolandu zajedziemy i to będzie jako prezent na dzień dziecka . Były tam wiele razy ,ale zawsze z mila chęcią powracają i traktują jako nagroda

Gość gość
Mam synka w podobnym wieku wiec sama tez planuje jakies prezenty, u nas sprawdza sie lego duplo, ciuchcia tomek, wszelkie pojazdy, tory dla ciuchci, a ostanio spodobaly mi sie dwie rzeczy-traktor na ktory dziecko moze siadac a druga rzecz to samochod w stylu starej wyscigowki tez do siadania, ale ta druga rzecz to byla raczej drogaa

Gość gość
na komunie dostanie od nas cos, wiec nie ma po co już na dzień dziecka bo to różnica kilku dni tylko