Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana54321

OBUMARCIE PŁODU :( czy to wina mojego ginekologa??

Polecane posty

Gość zalamana54321

stracilam dziecko w pierwszych tygodniach ciazy...jednak pare dni przed pierwszym usg bylam u ginekologa ktory powiedzial ze ciaza ladnie rosnie itp (wczesniej bylam u niego 3 tyg przed), jednak na usg okazalo sie ze serce nie bije od ok 10 dni :( czy zawinil tez ginekolog?? mogl zauwazyc podczas wizyty ze cos jest nie tak? czy tylko dalo sie to zobaczyc podczas usg??

a niby jak mógł wpłynąć na rozwój zarodka? Pewnie była jakaś wada. Na tym etapie widać naprawdę niewiele.

Gość gość
A czy gin ma w oczach usg?jak mogl stwierdzic czy serce bije i czy dobrze sie rozwija badajac cie recznie?gin recznie to moze stan szyjki zbadac i czy ciaza jest dobrze umiejscowiona(ciaza pozamaciczna).a to jak sie rozwija.czy nie jest mnoga i czy serce bije go tylko usg.

Gość gość
Ja byłam pierwszy raz u ginekologa w 7 t.c. i lekarka wyjaśniła że nawet jakiekolwiek sprawdzanie faktu ciąży mam odłożyć na za tydzień. Tym bardziej żadne USG nie wchodziło w grę. To tak wczesny etap.... Po co histeryzować, badać nie wiadomo co, wróżyć z fusów, aparatu do USG czy z krwi skoro jeszcze jest bardzo wcześnie? Po to żeby się rozczarować? Ewentualna wina ginekologa jest w tym że zbyt serio pozwolił ci podchodzić do sprawy.