Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciezarowka31

siec lebara ktos ma????

Polecane posty

hej mam pytanko do osob ktore korzystaja z sieci lebara kiedys bylo tak,ze jak zaladowalam konto za 5 funtow to bez wzgledu na to czy uzywalam tej kasy msc czy trzy tygodnie to moglam przez ten msc dzwonc i pisac do lebary za darmo.A teraz tak zrobili,ze ta promocja jest wazna tylko tydzien po tygodniu mi zaczyna normalnie liczyc do sieci lebara tez tak macie?????????????????????????? masakra ani zadnego smsa z sieci nie dostalam ani nic

Gość gość
glupia jestes, ze nie mozesz sobie tego sprawdzic na ich stronie. ale ze mi zal glupich ludzi, to ci odpowiem: owszem tak jest w lebarze. to byla tylko promocja. poczytaj na ich stronie - maja ich wiele

zreszta to Ty jestes glupia promocja co trwala prawie trzy lata to sie nie nazywa promocja gamonu buhahahaha

Gość gość
heheh to ta idiotka, która nie zna angielskiego i nie rozumiala co gp do niej mówil. zal

a to ten idiota co nie ma pracy tylko na zasilkach leci i u ksiedza o jedzenie prosi buhahahaha a u gp to ja juz nie bylam z rok czasu buhahhaa na problemy z pamiecia bilobil polecam

Gość gość
O i jest nasza wulgarna otyła ciezarowka ktora angielskiego nie zna. Tylko czekac az zaraz zacznie wszystkich wokolo wyzywac ;) patologia jedna ;)