Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

hej, prosze dajcie mi opinie bo juz sama nie wiem co myslec. mialam miec okres 10 maja, zamiast tego dostalam przez 3 dni okolo taka brazowe wydzieline, krwi widzialam tam bardzo malo.. czy to mogl byc okres? robilam 3 testy, wszystkie negatywne. wczora wybralam sie do ginekologa stwierdzila u mnie nadzerke i stan zapalny. pytam sie co jest z tym moim okresem ona mowi ze ciazy nie widzi. i ze dla pewnosci mam zrobic test z krwi. ale chyba dopiero w poniedzialek dam rade. dodam ze zabezpieczamy sie gumkami, od 2 lat. nigdy nam nie pekla ani nic. chlopak zawsze sprawdza, wychodzi nawet tuz przed dojsciem. mysliscie ze to moze byc jednak ciaza? nie jestem jeszcze gotowa:(

Gość gość
Nie,to nie ciąża. Zacznij leczyć nadżerkę.

Gość gość
no wlasnie zaczelam. od wczoraj, zaraz po wizycie kupilam leki, ale zastanawiam sie czy ten okres przyjdzie, czy co mam robic. dziwne ze ginekolog nie powiedziala mi czy nie jestem na pewno, bo od ostatniego stosunku kiedy moglo cos dojsc duzo juz minelo, minimum 3 tygodnie, a testy chyba by cos wykazaly?

Gość gość
Nie martw się na zapas. Moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Po pierwsze-zabezpieczacie się prezerwatywą. Po drugie-testy negatywne. Po trzecie-ginekolog by zauważył zmiany na szyjce macicy podczas badania. Być może te trzy dni plamień to było coś jakby miesiączka a wyglądała inaczej bo masz ten stan zapalny....

Gość gość
no strasznie sie denerwuje, mam 23 lata prawie ale to nie jest dobry czas jeszcze. a te testy wizyta te leki wszystko takie drogie. nie chce robic tyl testow,ale chyba dla swietego spokoju pojde jeszcze zrobic ten test z krwi. tak sobie myslalam wlasnie ze ta brazowa wydzielina to taki ubogi okres w tym miesiacu a ja odchodze od zmyslow..