Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

chcialby ktos kupic torebke Louisa Vuittona?

Polecane posty

Gość gość
po prostu nie pisz ze to torebko lv bo to podróba i nawet nie postarali sie by była podobna A daj linka na allegro gdzie niby oryginal tak zle wyglada

Gość gość
czemu zdejmą aukcje? ja czekam na all

Gość Ja też widzę nitki
oczywiście, że wystają, są źle przycięte.

Gość gość
taką torebkę, a raczej podróbke sprzedawał czarny w Wenecji za 20E, można utargować, u chińczyka byłą za 25 a oryginał..to nie wspomnę!

Gość gość
mnie się ten model nie podoba wolę na taśmie na ramię ale ta wygląda jak z plastiku, folii beznadziejny fason

Gość gość
zrobisz tą aukcje?

Gość gość
jak tylko ktos zglosi ze to pordobka to allegro zakonczy aukcje mialam to juz 2x, nawet wpisalam,ze wzorowane na np.lv i tak zdjeli

Gość gość
ale po co mam robic aukcje tego?

Gość gość
skoro nie ejstes zainteresowana kupnem to po co Ci aukcja tej torebki?

Gość gość
a właśnie e jest oryginalna- buehehehe paryżany z bożejłaski. Naogladaly sie sex in the city i pierdzielą kocopoły. AUTORKO TO JEST ORYGINAŁ!

Gość ale skoro to oryginal to
dlaczego autorka nie podala dokladnego numeru torebki by mozna na oficjalnej stronie wlasnie sprawdzic czy to nie podroba. Nawet nazwy modelu nie podala:O

Gość gość
ska ma downico widziec jaki model- na torebce nie pisze.

Gość gość
Sex AND the city wiesniaro

Gość ale skoro to oryginal to
no tak, bo zgubila papierek i opakowanie wiec skad moze wiedziec:D taka glupia jestes i wierzysz ze to oryginal to go kup idiotko:D

Gość gość
a jak mam kuic jak nie przez all?mam ci zapłacić 600 zł bez pewności?

Gość gość
ja czekam na aukcje i będę licytować

Gość niezły wałek
eheheheh - to ma być oryginał? Sprzedaz podrobek jest karalna..

Gość gość
Wiecie co piszecie farmazony, niby na oryginalach monogram nigdy nie jest przyciety szwem a wlasnie patrze na stronie oficjalnej tego producenta te torebki i nie widze roznicy w wykonaniu miedzy nimi a ta autorki.

Gość gość
Jedynie co mnie niepokoi to fakt ze autorka nie chce podac pierwsza swojej oferty, gdybym ja chciala sprzedac cos drogiego to nie czekalabym na propozycje cen tylko sama zlozyla swoja oferte i dopiero od tego sie targowala. A autorka niesmialo czeka az ktos zlozy oferte z cena pierwszy, to wskazuje na to ze jest niepewna bo wie ze nie ma gwarancji na oryginalnosc produktu i podswiadomie nie chce wpuscic kogos w bambuko.

Gość gość
Obskurna podróba. W linku Almy z LV - porównajcie: http://www.louisvuitton.co.uk/front/#/eng_GB/search/ALMA W żadnym, ale to żadnym LV nie wystają nigdzie nitki a tu wiszą farfocle przy zawieszce. I przede wszystkim Almy nie przypomina. Już prędzej Lockit. Ale nią na pewno nie jest. W ogóle ta torebka jest niechlujnie wykonana, a LV swoje torebki ma dopracowane w najdrobniejszych szczegółach, nie ma tam jakiejkolwiek fuszerki. Czy torebki LV są ładne, czy nie jest kwestią gustu, ale wykonane są perfekcyjnie.

Gość gość
Jest to podróba ilość znaczków czyli monogramów o tym świadczy , posiadam kilka fajnych toreb LV i od oryginału różnią się i wielkoscią oraz ilością monogramów , co jest lepsze teraz robią takie podróby w których cięzko dostrzec czym się różnią otwierasz torbę a tam metka ... chińska hahah :) no ale i od razu te lepsze podróbki lepiej się cenią ,. ta jest raczej z tych gorszych kopii bo i monogram ma duży i tak jak ktoś wspomniał znak firmowy źle umieszczony , za taką torbę na ioffer max 100 zł wydasz

Gość aneczkaaaaaaaaa
ja kupilam kiedyś w tunezji za grosze kuferek ale jednak mi sie nie podoba i nie nosze nie rozumiem co jest pieknego w tych torebkach:D

Gość gość
Ja kupiłam w lumpie orginalną Prada,choć do końca nie byłam pewna.Sprzedałam na allegro za 140 zł a kupujący wystawił ją pózniej za 1200 zł i sprzedał.Mam jeszcze jedną,wprawdzie mi się nie podoba ,ale za grosze nie sprzedam.

Gość gość
w Tunezji, Egipcie, Turcji nie sprzedają oryginałów. Nawet w Chorwacji która nie jest jeszcze w UE wszedzie można kupć torebki, paski, koszulki itd D&G, Diora, Armaniego itd