Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz z Poznania miał kochanke w ciąży...kobieta rodziła na plebanii

Polecane posty

Gość gość

dziecko nie zyje, ksiądz czekał az umrze, sprawa wyszla na jaw, prokuratura nie dopatrzyla sie w tym czynie znamion przestepstwa. Księza to uprzywilejowana grupa w Polsce :(

Gość Paweł88
Podaj jakieś źródła, bo ciekawe.

Gość gość
prosze, zeby nie bylo nie zmyslam, wystarczy tez wpisan w google ''porod na plebanii poznan'' http://natemat.pl/23085,w-poznanskiej-parafii-urodzilo-sie-dziecko-wikariusza-ksiadz-nie-wezwal-pogotowia-dziecko-zmarlo

Gość gość
ludddddzie to było dawno temu ;D macie wzorce ;D:D::D

Gość gość
Wiekszosc księzy to zboczency i dewianci do tego wyłudzacze pieniedzy. Nie wiem czemu bronicie tego kleru i watykanu, w watykanie jest najwiecej zboków na świecie, centrum sodomy i gomory , obrzydliwosc :O

Gość obrzydza mnie w sukience
wiekszosć narmalnych dam stroni od tych obłudników, strasznie zdziwaczałe umysły, wiem co mówię,a te które z nimi są to tylko tam sprzątają'' wiele można pisac

Gość gość
to tak jakbym rodziła w gabinecie mojego partnera ;haha

zdana nowosc;-) nie ejstem zdziwona ze to sie zdraza akurat w tej grupie spolecznej;-)

Gość gość
kazdy ks ma problemy z głową, normalni to zauważaja ;D

Gość Paweł88
Najlepsze, że kobietki na takich lecą, skąd niby te ciagłe romanse tegoż księdza? Wyczuwaja podświadomie, że ma zasoby i pewną włądzę, a jak jest do tego atrakcyjny to same się pchają. Te wiejskie cwaniarzynki tym bardziej.

Gość wstyd i hańba
te dzisiejsze gopsodynie ,spojrzcie na nich ,niczym kloszardki ,kilka do setki, to nic że z przodu muzeum z tyłu liceum ;D myslą,że władzę otrzymały i grają upadłe niewiasty , moj bożż

" Wyczuwaja podświadomie, że ma zasoby i pewną włądzę, a jak jest do tego atrakcyjny to same się pchają. Te wiejskie cwaniarzynki tym bardziej." a a jakaz ci panowie popykajacy po miseci w czranych sukniach maja wladze?;-) a jesli tak to nad kim ?;-) ;-)

" Wyczuwaja podświadomie, że ma zasoby i pewną włądzę, a jak jest do tego atrakcyjny to same się pchają. Te wiejskie cwaniarzynki tym bardziej." a a jakaz ci panowie popykajacy po miseci w czranych sukniach maja wladze?;-) a jesli tak to nad kim ?;-) ;-)

Gość gość
no jak to nad kim ? nad ''ciemnym'' ludem..ludem, który uważa się za naród wybrany, za lepszy od 'zgniłego zachodu'', brzydkich femin, lesb, ''lewaków'', ''ateuszy'' ,jehowitów i wszystkich innych. XXI wiek a wciąz istnieje bardzo duzo miejsc w ktorych słowo księdza jest wazniejsze od własnego rozumu, niestety :D Ksieza rzadzą w wielu miejscowosciach i w wiekszosci wsi

Gość erthyuiio8u7yth
władze?hahah a w czym tam władza :)) dzisiejszi ks nie są dla wiernych żadnym autorytetem

Gość erthyuiio8u7yth
jedno słowo a ks zmienia placówkę

" [zgłoś do usunięcia] gość no jak to nad kim ? nad ''ciemnym'' ludem..ludem, który uważa się za naród wybrany, za lepszy od 'zgniłego zachodu'', brzydkich femin, lesb, ''lewaków'', ''ateuszy'' ,jehowitów i wszystkich innych. XXI wiek a wciąz istnieje bardzo duzo miejsc w ktorych słowo księdza jest wazniejsze od własnego rozumu, niestety Ksieza rzadzą w wielu miejscowosciach i w wiekszosci wsi" a a no tak;-) i "wlacza' z wyimaginowanym wrogiem, co nie? toz to tak sie zazwyczaj objawia schizofrenia;/ czlwoiek zatraca granice miedzy rzeczywistocia ktora go otacza a wlasnym wymyslonym wyobrazeniem o niej;/

Gość gość
Ludzie przeciez tutaj nie powinni pisać normalni ludzi , tylko chłam.To szambo :)) zegnam zepsutych ksieży

Gość gość
Na wsiach i w malych miastach ksiądz jest aurotetetem, inaczej nie byloby takiej frekwencji w kosciolach i obrony kleru. W miastach tez jest sporo oszołomow, wystarczy spojrzec na ostatnie akcje w Warszawie pod metrem, co wyprawiali, masakra.

Gość szambooooo
zgłos do usuniecie ROR 23.05.13

Gość gość
ror d*pek - zamknąc to sobie mozesz paszcze :D

Gość gość
czy Ty im zazdrościsz? bo takie odnoszę wrazenie

Gość bimbajło
zgłoś do usuniecie ROR 23.05.13.

Gość gość
Ja jestem z Pozniania i od mojej mamy wiem jaki jest dalszy ciag tej historii.... ksiadz zrobil no nowe dziecko na Ukrainie :D Serio :D

Gość gość
w dopie z hujami

Gość ajje a gdzie r
a gdzie ks ROR w kościele ? :)) jak łatwo zauważyć IP żegnam też lecę ;)