Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekcyjni kierowcy zapraszam

wypadek samochodowy ocencie sytuacje ...

Polecane posty

Jechalam dosc wolno na prostej z mozliwoscia wyprzedzania (nie pamietam jak to sie nazywa xD) zaczal mnie wyprzedzan jakis koles zmienil pas ruchu i ja w tym momencie przyszpieszylam po czym wyprzedzilam go na dlugosc prawie calego samochodu, on hccial zjechac a ja zwolnilam i uderzyl mnie. Stluczka. Czyja byla wina??? komu byscie dali mandat na miejscu Policjantow :) ??

Gość Rudolfinaaa
no sama jestem tego ciekawa jakby to ocenili, ale swoją drogą w przepisach jest że masz obowiązek nie dodawac gazu jeśli drugi samochód cię wyprzedza ;p

no ale jak mi udowodnisz to ze dodalam gazu xD

Gość gość
oczywiście, że tobie niedorozwoju, sądząc po twoim poziomie to masz chyba 18 lat

Gość Rudolfinaaa
nie wiem czy ci udowodnie bo nie jestem z drogówki ;p wygląda mi to na prowo, bo kto byłby aż tak głupi żeby robiąc na złośc innemu kierowcy, zniszczył własny samochód?? :D

Gość gość
no to nie bylo celowo, po czesci .. sa odszkodowania ^.^

Gość Rudolfinaaa
no chyba że jeździsz jakimś starym 13 letnim rupciem, to ok :D

Gość Rudolfinaaa
no ale autorka napisała że podczas wyprzedzania przyspieszyła, po czym zwolniła, więc to wygląda na to, że było to celowe ;p

Gość gość
ja jestem autorka tylko mi nick usunelo ! nie jezdze starym rupciem, ale fajne ze jezdzisz samochodem za 200tys

Gość Rudolfinaaa
nie jeżdze samochodem za 200 tysięcy tylko akurat za 30 tysięcy, i chocbym miała auto za 10 tysięcy to szkoda było by mi go niszczyc w ten sposób ;p

Gość Rudolfinaaa
nigdy by mi do głowy nie przyszło żeby w ten sposób wyciągac odszkodowanie, wiesz, zawsze policja ma jakieś swoje sposoby żeby taką sytuacje udowodnic, i można narobic sobie tym więcej szkody niż pożytku. i jeśli drugi wpis był o mnie że jestem 18 letnim niedorozwojem to akurat mylisz się, mam 24 lata i prawo jazdy od 3 lat. i nie uważam się za idealnego kierowce , żeby nie było

Gość gość
to o osiemnastolatku to nie ja tylko inny "gosc" i to chyba do mnie :O teraz jak nie masz nicku to mozesz pisac z goscia, to chyba lepsza alternatywa niz wymyslac jakis nick... ;p

Gość a ja tak zmieniajac temat
właśnie to jest bez sensu, bo wczesniej to chociaz kazdy cos wpisal i wiadome bylo co kto napisal a teraz sie wszystko chrzani :O

Gość gość
dlatego mówię, że młodziaki powinny płacić 10 krotnie wyższe ubezpieczenia niż kierowcy z długim stażem. Ciesz się że tylko samochód masz zniszczony a nikt nie zginął. Przecież byłaś z jego lewej, więc spokojnie mogło to się skończyć dla ciebie znacznie gorzej :( To nie gra komputerowa i każdy ma tylko jedno życie. A prowadzenie samochodu to nie zabawa... Na pewno znajdą się świadkowie którzy widzieli twoją "zabawę " :(

Gość gość
uwazam ze facet jest winien bo nie powinien jej udezyc ma lusterka i powinien zauwazyc, ze ma niedzielnego kierowce z boku i powinien extra uwazac. amen