Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgodzicie się ze mną, że wlosy to najważniejszy element kobiecej urody?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, może ja tak subiektywnie uważam, bo mam kompleksy, ale jak widzę nawet brzydką dziewczynę z cudnymi włosami, to nie mogę wzroku oderwać albo np. w telenowelach latynoamerykańskich. Sama uchodzę za ładną, ale uważam, że włosy mnie oszpecają i gdybym miała takie jak chcę, to byłabym 300% ładniejsza

Gość gość
Jeśli masz duże cycki, to nie przejmuj się włosami

Gość gość
moim zdaniem NIE na pewno ważniejsze są rysy twarzy i figura

Myślę, że nie są najważniejsze, ale na pewno są ważne. Też chciałabym mieć ładniejsze, a nie cienkie, podniszczone i jeszcze mało ich :(

Gość gość
Najważniejsze są oczy z brwami - to podstawa, duże i wyraziste oczy i dobrane odpowiednio, podkreślone brwi

Gość gość
zęby biała perła wszystko idzie na bok

Gość wooow
Oczywiście że tak ,mi bardzo sie podobają kobiety z długimi włosami ,najlepiej czarnymi ,którymi można sie pobawić .Niestety w pewnym wieku zaczyna im odbijać i zaczynają skracać robiąc sobie na głowie nie wiadomo co .

Ja się zgadzam! Ładne i zdrowe włosy przykuwają uwagę! Spróbuj odżywki z WAXa. Miałam włosy zniszczone farbowaniem na blond, a teraz są idealne (fryzjerka powiedziała mi, że są nie do odratowania:P)

Gość gość
Używałam Waxa długi czas, ale u mnie to nawet nie wina zniszczenia, po prostu natura nie obdarowała mnie ładnymi włosami i nic tego nie zmieni, żadna odżywka