Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie że wszyscy się ze mnie śmieją

Polecane posty

Gość gość

to by tłumaczyło kompletny brak powodzenia i przyjaciół ;( nie chce dłuzej tak... ale czuję że nie mam na nic wpływu, nie znam powodów, jestem miła i sympatyczna i ludzie są mili w twarz, ZWŁASZCZA JAK COŚ CHCĄ, choć bez powodu też potrafią, ale przeważnie jestem powietrzem dla nich.... Bądź jak mówię-wydaje mi się ze mnie obgaduja i sie smieja.Nie chce juz tak zyc bo mam niespelna 20 lat a mlodosc ucieka... CO ROBIĆ?!

Gość gość
mam tak samo i jestem w tym samym wieku

Gość gość
nie no co wy, hahahahahahhahaha :D :D :D

Gość gość
Ty masz tylko 20 lat, a ja jestem od ciebie starsza i mam tak samo. Jakieś chichoty i durne komentarze na mój widok to codzienna norma. Przykre to ale jakże prawdziwe.

Gość gość
ja mam tak samo. nie jedna osoba się śmieje, tylko wchodzę do toalety to jakby nie wiem kogo zobaczyli i zaraz zaczynają wszyscy w tym samym momencie patrzeć,obczajać mnie od góry do dołu i zaczynają się śmiać. ale wiadomka ktoś ma inny fryz,ubiór,czasem brak inteligencji, zanik pamięc***owodują że gadamy głupoty,śmieszy nas nie raz coś,oni nie wiedzą z czego się smiejemy mysla ze jesteśmy nienormalni.. ale my przecież smiejemy się jak jest cos smiesznego albo pomyślimy o czym zabawnym. czasem mysle ze traktują mnie jak jakąś kosmitke.prawie codziennie ktoś ise smieje. ale uważam ze nie można się załamać, inni to widza i jeszcze bardziej dokuczają.myslalam ze tylko ze mnie się smieja i to ja jestem jakiś wyjątek na tym świecie , ale widze że nie. szkoda że nie potrafię się nie przejmować :'(

Gość Kinky stillness
takie paranoidalne troche