Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36,6

mam 36 lat i nigdy nie byłam w związku

Polecane posty

Gość gość
rusz te 4 litery wyjć do ludzi kobieto

Gość czerwona cytrynka
"Nie rozczulam sie na sobą jak autorka "->.. aha. bolek zdun, prawictwo pospolite - wiem, powtarzam się: NIC NIE ROZUMIECIE.

ja w sumie też już nie mam szans na bycie z kimś, faceci jakoś zawsze omijali mnie, to w ogole cud, że byłam z moim eksem...i chyba już z nikim nie będę nie mowiac o stracie dziewictwa...dożywotni celibat...

Gość Bolek Zdun
ale czego oczekujesz, że przyjadę do Ciebie aby po włosach pogłaskać ?

Gość 36,6
ależ ja nie siedzę 24 h w domu, "wychodzę do ludzi" zawsze wychodziłam.

Gość prawictwo pospolite123
w dzisiejszych czasach tylko bogaci albo głupi mają dzieci Powazny czlowiek ktory zarabia mniej niz 3 tys netto miesiecznie nigdy nie zdecyduje sie na dziecko ..

Gość Specyficzny
Nie rozumiem 36 lat i nigdy nie miałaś faceta wydaje mi się ze kłamiesz ale jeśli chcesz napisz mam taki sam problem brunet196cm@vp.pl

Gość IINKONAK
rusz te 4 litery WYJĆ do ludzi kobieto - a ty rusz chociaż tą jedną literę Ć i zastanów się czy by jej nie w*********ć z tego słowa bo chyba tu nie pasuje

Gość Bolek Zdun
to czego Tobie brakuje - przebojowości - temperamentu - elokwencji - urody - a może coś innego ?

Gość grrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy
a ja mam 24 lata i doskonale rozumiem co czujesz, też nigdy nikogo nie miałam nikt się mną nie interesuje i nie zanosi się na zmianę :( Ciężko się z tym pogodzić ale niestety nie potrafię tego zmienić :(

Gość Specyficzny
hmm mam podobny problem z kobietami nigdy z żadna nie bylem w związku podkreślam ze moim kryterium nigdy nie była uroda ! ani wykształcenie czy inne wymogi które mogłyby decydować o wstąpieniu z kobieta w związek nawet przyjacielski

Gość 36,6
Bolek pewnie wszystkiego mi brakuje i to tworzy mieszankę wybuchową by skutecznie odstraszać mężczyzn, ale czy można być aż tak beznadziejnym? Znacie kogoś takiego w swoim otoczeniu?

Gość 36,6
specyficzny - dlaczego myślisz że kłamię? Sam jesteś w takiej sytuacji i wiesz, że to możliwe.

Gość nokkja konektink pipol
Autorko nie sluchaj Bolka bo to jemu czegoś brakuje... wymądrza się a sam jest pseudofacetem i przesiaduje na babskim forum zamist jakieś d*peczki obracać. ach, magia internetu - możesz być kim tylko zechcesz. na niby;)

Gość panna26...
ja pierd ja mam 26 i sie mna interesuja ale co z tego jak same d*pki i debile:/ nie bede sie wiazac na sile z jakims chamem i prostakiem.ahahaaa, no tak, to ja mam za duze wymagania, zapomnialam:D:D:D:D

Gość Bolek Zdun
widuję takie kobiety w wieku ponad 35 lat , które już sobie odpuściły spotkania towarzyskie , związki , najlepiej się czują wśród psów, kotów, i jak najdalej od ludzi , nie znam przyczyny dlaczego wybrały takie pustelnicze życie ale tak chcą żyć , nie chce mnie się wierzyć w to, że samotna kobieta w wieku 36 lat nagle chce zmienić swoje życie

Gość Specyficzny
napisałem ze mi sie wydaje ale myślę ze tez ze lepiej późno niz wcale oczywiscie wiem ze to możliwe uwarzam ze jakos wyglad nie ma tu znaczenia oczywiscie sa pusci ludzi ktorzy patrza na wyglad ale chyba nie powiesz mi ze nigdy nie bylas z facetem i jestes do dzisaj cnotka ? jesli tak to szacun !!

Gość 36,6
a skąd Ty wiesz, że te kobiety najlepiej się czują wśród kotów? Że nie tęsknią za kimś bliskim, a od ludzi uciekają, bo zostały nie raz zranione.

Gość Bolek Zdun
nokkja konektink pipol spokojna Twoja rozczochrana - jestem 100 procentowym facetem i trochę znam życie i potrafię myśleć i analizować a sroce spod ogona nie wypadłem, do prostytutki nie pójdę , ponieważ nie chcę złapać dziadostwa i takie mam zasady !

Gość Specyficzny
Uważam :* ze kazdy ma prawo do zwiazku i milosci szczerze mysle ze masz szanse tylko zalezy jakie masz wartosci w sobie i jakie zasady jesli spotkasz kogos kto ma podobne zasady i wartosci to sie nie zastanawiaj !! bierz i nie stawiaj oporu lepiej byc z kims kto mysli podobnie i kieruje sie w tym samym kierunku i byc szczesliwym niz !!

Gość 36,6
nie jestem cnotką. Byłam w stanie zainteresować sobą faceta, ale nie byłam w stanie stworzyć prawdziwego związku.

Gość Bolek Zdun
36,6 a może masz taki syndrom - nie pamiętam nazwy ale kobiety tak mają, że kobieta sama woli odejść od faceta w obawie, że ten facet za chwilę powie, 'fajnie było ale się skończyło' , więc kobieta odchodzi aby nie usłyszeć tych słów

Gość Specyficzny
wiesz twoja odpowiedz odpowiedziała mi na kilka pytań które sobie zadawałem !

Gość Specyficzny
odpowiadajac na wypowiedziec kobiety o nicku dziewica jeszcze no mylisz sie masz szanse i to nie jest jakas sciema !

Gość 36,6
Pewnie myślałeś, że jestem dziewicą i trzymam cnotę dla tego jedynego.

Gość brzózzzka
Hejka bolek widze że znów głosisz swoje mądrości Bolek Zdun :)

Gość paolaolla
a nie jestes? to znaczy ze bylas w związku jednak, czy to znaczy ze dałas d**y za przeproszeniem pierwszemu lepszemu?

Gość 36,6
ehhh, jak zwykle. Dla Was to albo dziewica, albo k***a. Albo biale, albo czarne. ehhhh

Gość zosia0000
no jak idziesz od razu do wyra to k*rwa jak nic, seks w związku to cos normalnego

Gość 36,6
haha k***a, a sexu nie uprawiałam od 7 lat