Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najladniejsza na forum jest...............

Polecane posty

oj tam od razu zdrajczyni😴 Ty nie kcesz mnie juz to wiesz... nie to nie mnię pociesza teraz Frida:P

TAAAA???:O taka zdrada?? 😭 to nie dośc żem brzydka, nieelokwentna, gruuba (co tam jeszcze było?:D :) to mnie na Fride wymieniasz jak na nowszy model??:O odchodzę :P:P:P zabieram swój wibrator i idem ...O!:D:D

klarus, pewnie ze mozesz ... :D sa lepsze od poduszek ... i ciagle jeszcze dwa, wiec podzielne... i nie napchane silikonem, wiec przytulne :P:D... tylko prosze grzecznie sie tulic tylko bez klotni .. w razie czego zamienicie sie miejscami :D :D:D

Kłóćcie się, kłóćcie....za włosy targajcie....a jak się sturlacie, to jak w przysłowiu, skorzystam:D

Klara ależ nie unoś się tak kobieto:P przecież wiesz ze Cie lovciam ale no... pora na jakieś urozmaicenie :) a wibrator se weź jeszcze przyjdziesz mnie prosić abym Cie przyjęła z powrotem 😴

Isk(((:classic_cool:)) tylko na okazję czekasz?:D:D:D Frida😘 w jeden 😘 w drugi tzytz :D

Iskrus, nie marudz tylko wchodz w srodek :D... zmiescimy sie wszystkie ... o takiej figurze jeszcze w kawiarni nie czytalam ;) ... ale zawsze kiedys musi byc ten pierwszy raz :D:D

Frida, a jak sie nie zmieści?? ja gruuba jestem bardzo ,dodaj Dyy 120 kg. gdzie my Isk położymy??:D:D

Gość gość
A to diablice rogate hihihihi.skierko bez wpadowy:P

Gość gość
a pewnie skierka przez sztachety się przeciśnie :D:D:D

Qwa się nie przejmuj Klaruś 😴 Nie na darmo mnie ryjek przezwali, bo wszędzie się wryć potrafię:classic_cool: Dii popatrzem, zaplanuję odpowiednie posunięcia (logistyczne) I siuuup!:P Tylko frida...a rozciągliwe te cycusie masz? Bo się trochę martwię o nie... :D

Ja nie wpadam! Ja jestem jak przyczajony tygrys, ukryty smok😴 Jak pierdziulnę, to już pierdziulnę, przez wielkie PIERDZIU😴

spoko, spoko... rozciagliwe :P :D .... przeciez mowilam, ze nie napchane sztucznym gawnem silikonowym :D... naddaja sie odpowiednio ;)

zrobie focha.. pfffffffffff i idem do łóżka, może sie tam kto wprosil...?? dobranoc 😘

klarcia 👄... dobrych ... i pewnie juz tam wproszony czeka :)

Klaruś! Pierrdol wproszonych! Ja mam gniazdko :classic_cool: 😘 :D A nawet trzy! Jestem lepsza niż komputer! Bo gniazdka są uniwersalne i różne wtyczki tam pasują :classic_cool: :D:D Też idem! Kobitki😘 Kuźźwa com się dzisiaj nacałowała! I naryła...:D;)

Gość gość
Zawsze .................. tylko ja.....:)

Gość Borysss35
Pokazcie dziewczyny te fotki ocenie obiektywnie i powiem ktora najladniejsza jako swieze oko na tym forum hihi;)

Gość Najszybszy w mieście
właśnie dziewczyny pokażcie fotki ja też ocenie jako świeże oko na forum

Najszybszy...pomijam cie z natury szerokim łukiem:classic_cool: ale jestem na 90% pewna że próbujesz mnie anonimowo kąsać...ustale to i obym się myliła

Gość mysza_nastroszona
Najładniejsza na forum to Kciukiem oraz Noxelia, jak ktoś ma wątpliwości to chvj mu w oko i niech spiertala

v34 mało mnie interesuję co Ty tam sobie myślisz :) nie mam i nie miałem w zwyczaju pisać na pomarańczowo:) gdybym chciał Ci coś przekazać przekazałbym Ci to sam na sam także jak masz jakieś pytania, zapytaj bezpośrednio a nie szukaj afer :)

OO uderz w stół .....problem w tym że nie chce miec z Tobą prywatnego kontaktu. Tylko raz to pisze i nie mam zamiaru sie powtarzac🖐️

Gość Borysss35
Moge sie poswiecic i stworzyc sobie staly nick jak nie lubia Panie swiezakow;) I wtedy powiem obiektywnie ktora najpiekniejsza albo wogole mozemy powolac meskie kafe jury hyhy;)

dla mnie to nie jest problem :) poza tym nic takiego nie proponowałem :) szukasz podtekstów tam gdzie ich nie ma :)