Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można dać dziecku na imię Nadia albo Nicola??

Polecane posty

Gość gość

jakim trzeba być bezguściem :/

odp: normalnie , idziesz do urzedu i tam nadajesz takie imie, uiszczasz oplate i jest ok :)

Gość Abyś mogła się cieszyć życiem
Zapraszam do programu w którym możesz zbierać punkty wymienialne na pieniądze! 330tys. punktów to 5zł Są tam równiez lokaty punktowe,lokaty pieniężne wysoko oprocentowane,sprawdź! Możesz wygrywać w konkursach punkty pieniądze i gadźety! Możesz kożystać z czatu rozmawiać z właścicielem ,możesz korzystać z forum na którym ludzie dzielą się dowodami wypłat! Tam zaraba juz coraz więcej młodych ludzi. Zacznij i Ty! Nie przegap tej szansy! Dziennie możemy zebrać punktów: 86400x365dni w roku=31536000=10lokat po 3000000=148800000=2230zł Lokata 5 - 360dni - dziennie 1.10% iliść pkt.3000000 =14880000 Zarobione 2230 lokujemy w fenkopaki FenkoPak gold 2 - 1,5 %dziennie 1000.00 zł =2350 zł po 90 dniach FenkoPak medium 2 - 1,1 % dziennie 100.00 zł=199 zł po 90 dni ach czyli 2lokaty FenkoPak gold 2 i 2lokaty FenkoPak medium2 = 4700+398+30=5128zł czyli 5lokat FenkoPak gold 2=11750zł 1lokata FenkoPak medium 2 =199zł 11750+199+28=11977zł czyli 10 lokat FenkoPak gold 2=23500zł Resztę możemy dać męzowi, lub koleżance ,by również zarabiała, bo na swoje dane osobowe, możemy zarabiać max. 13tysięcy zł raz na 3miesiące. Zapraszam q1q.pl/ry90y

Gość gość
Nadia oznacza NADZIEJA, ale wątpię, że autor tego topiku w ogóle zastanowił się nad tym:O

Gość gość
a co mnie obchodzi co to imię oznacza? imię jest brzydkie, pretensjonalne

Gość gość
ładne imiona jakim trzeba byc bezguściem by myślec inaczej?

Gość jdijswdiosad
ursiula: łał jakie słownictwo, i to jeszcze na forum o ciazy. gdzie sie tak nauczylas? czyzby sie tak tatus do mamusi zwracal i sie nauczylas blerwo?

Gość gość
ale coś w tym jednak jest: była ze mną na sali po porodzie laska, która nazwała swoją córkę Nadia i rzeczywiście zbyt mądra to ona nie była

Gość gość
Jak imię może kojarzyć się z patologią? Gdzie o tym jest napisane o imionach patologicznych?. Co jedna to mądrzejsza

Patologia-uniwersalne słowo kafeteryjnych idealnych mam do określenia wszystkiego co odmienne z ich ideologią życiową, gustami czy nawykami :)

Gość problem z chrzestnym...
Już bym wolała Nadia niż Krystyna, która teraz też jest modna... Nicola mi się nie podoba, ale w ogóle nie podobają mi się niemiecko brzmiące imiona. Aczkolwiek to czy imię ładne jest kwestią gustu a o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Pewnie sami maja patologiczne imiona i zakladaja prostackie tematy.... Żenada!!!

Gość Autorko to się robi trochę
To prawda. Są to w tej chwili 2 z najgorszych imion jakie się pojawiły w Polsce, ale nie jedyne. Za to na pewno są w czołówce tych brzydkich.

Gość gościówa na 102
moja sasiadka ma corke starsza o imieniu nikola a mlodsza nadia...wiec mozna

Gość Autorko to się robi trochę
Właśnie sobie wyobraziłam kim musi być ta sąsiadka... i chyba się domyślam.

Nie rozumiem czepiania sie imion a co to jakas regola ze wszystkie dziewczynki o imieniu Nikola sa takie same? Ja mam corke Nikole i jest bardzo madra dziewczynka i inne imie nie pasowalaby mi do niej! Do rodzicow tez macie pretensje o swoje imie? Kazdy ma swoj gust! Mnie wkurzaja teraz Hanki janki staski itp ale nikogo nie obrazam i akceptuje

Ja nie rozumiem dlaczego w polsce ludzie tak bardzo podniecaja sie imionami innych ludzi,dla mnie jest bardzo dziwne zjawisko.