Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam dobrych ludzi

CZY TO WYKONANIE MOZE BYĆ? WEJDZCIE PROSZĘ SEKUNDKA

Polecane posty

Gość pytam dobrych ludzi

http://www.youtube.com/watch?v=cM0amOzZONU Nie będę pisała, czy to ja czy to ktoś inny. Być może szukam ludzi, którzy podniosą na duchu osobę, która wykonuje ten krótki kawałek pewnej piosenki. Pewnie będą same negatywy, bo to żadna piosenkarka, wręcz okropna amatorka. Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi i wejście na ten link. Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
Nie no jak na osobę "amatorszczyznę" to dość ładnie.

Gość gość
co to za mikrofon???????????? takie nienaturalne to przez ten mikrofon:/

Gość pytam dobrych ludzi
Bo to nagrane tak przy komputerze tylko, kurcze wiem, że strasznie, wiem.

Gość powiem tyle autorko
nie ma co tu dawac cokolwiek do oceny,bo od razu zjada cie inne babska tego forum, nawet jak będzie zaśpiewane najcudniej na swiecie.

Gość gość
ładnie

Gość Zwykła mama
Lepiej by było gdybys nagrala jakiś swój caly utwór. Wtedy było by naprawdę dobrze

Gość gość
sto razy lepiej niż Doda na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie oceniam barwy, ani interpretacji itp, ale niestety słychać nieczystości,zdajesz sobie z tego sprawe?

Gość gość
Bardzo ladnie, ale nagraj cos wieej ok?

Gość szarpacki eryk
Brzmi jak profesjonalistka, wspaniałe,prawdziwy talent.

Gość gość
brzmi jak wesele w stylu disco polo:D po pierwsze wyłacz te denne efekty typu echo,bo nie slychac dobrze twojego glosu!nie sluchaj tych ktozy sie nie znaja.Nagraj cos bez efektow dzwiekowych! bo brzmi paskudnie

Gość pytam dobrych ludzi
Te efekty po to, żeby nie był to pusty głos. Rzeczywiście można z tego zrezygnować. Naprawdę właśnie o to chodzi, o rady.

Gość gość
Ładny masz głos.Może warto nagrać jakiś swój kawałek? Warto udać się do studia nagrań, trochę wydać, ale będziesz miała swoje utworki i wtedy możesz śmiało słać do wytwórni. Na serio, warto

Gość gość
trudno powiedzieć przy próbce cichego śpiewu. Talent wokalny najbardziej widać w partiach, gdzie trzeba użyć mocnego głosu.

Gość gość
b.ladnie

Gość marokański styl
mi się ogolnie podoba. I tak jak powyżej nagraj cos swojego, czy tam twoja kumpela.

Gość gość
nagraj bez efektów bo tworzy sie chłam. z efektami co drugi ma ładny głos. dopiero na surowo słychac jaki jest glos i ktos dobrzez doradzil zeby dodac np. wysokie partie.Nie wiadomo po takim nagraniu jaka jest sila i skala glosu takie spiewanie przy ognisku.a zeby byc wokalista trzeba miec mocny dobrze postawiony i czysty glos i dobra skale.

Gość gigi gigi
głos słaby, barwa płaska podbita efektem i beznadziejne vibro jak u kościelnych bab!!!

Gość gość
do wpisu z godz. 15.00 no w koncu ktos kompetentny. wklej te linki na forach wokalnych a nie na kafe gdzie slucha sie beznadziejnych zespolikow :D i nagraj to bez tych koszmarnych efektow bo to nie jest twoj naturalny glos i barwa tylko komputerowo przerobiony!

Gość Manifestuje co sie da
dziewczyna dobrze spiewa, ale zawsze znajdzie się iles osob które skrytykują choć same spiewac nie potrafią! Ja osobiście twierdze, ze glos ma niezły i warto cos z tym dalej robic, a co to już zależy od dziewczyny. Podstawa jest glos, ktory badz co badz ma, teraz najlepiej znajdz kogos kto zrobi ci dobra muzyke, a ty napisz wlasny tekst. Glowa do gory jest dobrze, tylko teraz wystarczy wszystko dopracowac. Pozdrawiam! cos mi shift nie lapie echhh.

Gość gość
ok