Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelllllllla

No i wybuchła afera- ze mną w roli głównej :/

Polecane posty

Gość Anabelllllllla

Pewna wredna zazdrosna jędza rozpuściła plotkę, jakoby moja dobra ocena z pewnego przedmiotu niekoniecznie była zasługą mojej wiedzy czy tego, że się po prostu uczyłam. Wiadomo, co miała na myśli. Olałam to, bo z reszty przedmiotów też mam niezłe oceny, więc sądziłam, że ludzie to oleją. Bo gdyby to był tylko ten jeden przedmiot, to bym zrozumiała, że mogłoby to być podejrzane, ale skoro z pozostałymi też nie mam problemów, to sądziłam, że takie głupie gadanie nikogo nie przekona. Ale nie... Od kilku dni tematem nr 1 jest mój temat. A ja im bardziej sobie powtarzam, że to takie głupie gadanie, tym bardziej zaczynam się tym przejmować :( i nie wiem, co mam z tym robić, bo to już dawno przestało być zabawne :( Ludzie są okropni ! W życiu się nie spodziewałam, że ludźmi można tak łatwo manipulować i że tak łatwo wierzą w plotki, bo są ciekawe :/ masakra :/

Gość Anabelllllllla
Kurde, wiedziałam, że jak zacznę zaprzeczać, to tym bardziej nikt nie będzie wierzył, że to nieprawda, dlatego tego nie robiłam, tylko się z tego nabijałam. Ale ludzie są tak tępi, że aż mi się w to wierzyć nie chce.

Gość Anabelllllllla
s***********e kutafory mam dekla