Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość More than Friends...

Zaskoczcie mnie!

Polecane posty

Zapodajcie jakąś naprawdę piękną piosenką z klimatach elektroniki/popu/rocka/alternatywy/muzyki klubowej...interesują mnie piosenki zagraniczne, mało znane! zaskoczcie mnie...proszę o wykonawcę i tytuł

Gość gość 101
mam idealną - Oliver Koletzki feat. Fran - Hypnotized.. początek jest tak zmysłowy że...

Gość rzounieszka
Halou - Evensong

Gość Bolek Zdun
bardzo proszę tak z pamięci napiszę nie szukając nawet linka do konkretnej strony , fantastyczny zespół składający się z trzynastu kobiet pięknej urody i grają profesjonalnie muzykę pop, same też tworzą grupa ma nazwę MORANBONG i nie uwierzysz, nie pochodzą z żadnego Kosmosu , nie pochodzą nawet z planety Venus, pochodzą z Koreii Północnej , tej tak zwanej komunistycznej i nie lubianej a dziewczyny są przepiękne , poszukaj na google zespół MORANBONG a nie pożałujesz , serio !

Gość gość
Cold Cold Ground - Pseudo Life

no więc tak:ta 1 piosenka nie do końca trafiła w mój gust ale odkryłam inny fajny utwór spiewany przez tę wokalistkę Fran;) Halou - znaaaam;) ale przyznam że bardzo lubię...Evensong właśnie i Today i inne;) Phonique - przyjemne dla ucha, fajny wokal Cold Cold Ground - hmm nie mój klimat;/ te Azjatki ujdą a;e doopy nie urywają ale dzięki za wszystkie odp może niepotrzebnie pisałam o tym rocku/alternatywie - nie przepadam za tymi gatunkami, ale wymieniłam je bo tu też trafiają się fajne piosenki. bardziej mnie ciągnie do elektroniki, a nawet do new age wiem że jestem w chooj wybredna, ale nic nie poradzę na to;) podaję linka do piosenki którą osobiście uwielbiam...ta to akurat trochę smęt, ale bardzo lubię tego wykonawcę

dobra nie podaje linka bo mnie biorą za spamera lubię np Sleepthief - Snow, Cojure One - The distance, Fauxliage - All alone, Mandalay - Beautiful...ktoś zna?

Gość jeśli to nie jest prowo...
bolek zdun ty ciołku co tu jeszzce robisz?? idź posprzątaj swoje m3

Gość Ironia Luzu
Killing me inside - Forever bardzo lubię osobiście;) Adam Lambert - time for miracles Birdy - Shelter

Gość Bolek Zdun
a teraz oglądam z przyjemnością koncert przepięknej urody Koreanek z KRLD , link podałem wyżej, fantastyczne i piękne dziewczyny

Gość Bolek Zdun
16 minuta koncertu, dziewczyny śpiewają Hymn Polonia , 18 minuta , jak to możliwe, że Kim Yong Un pozwolił aby 'stary koreański partyzant z KRLD, który w czasie wojny domowej w 1953 roku walczył ze swoim bratem' po wielu latach udręki spotkał się ze swoim bratem i razem się uścisnęli w objęciach wybaczając sobie własne winy , - znak pokoju ?

Gość gość
k***a bolas nikt tego nie czyta, odpuść sobie już promowanie tych skośnookich skrzypaczek o żałosny jesteś

Gość Bolek Zdun
o gustach się nie dyskutuje, koncert fantastyczny

Gość gość
kurvvvva zdun spierdaI_aj przeżywasz jak stonka wykopki

Gość gość
ojeeeeeeeee

Gość gość
umc umc umc