Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łobuziara :D

nie ma pracy a ma luksus za granica-jak to możliwe??!

Polecane posty

witam..jak to jest ze ze chlop nie ma pracy,siedzial w domu a tu nagle wyjechal sobie na wczasy,siedzi za granica z laska i dzieckiem..powiem wam ze kiedys z nim kreciłam ale to juz przeszłosc...mam go w znajomych na fb i zastanawia mnie to za co on ku*wa mac pojechal na wczasy...niby male wakacje ale to juz trwa miesiac i to wcale nie sa wakacje!!! malo tego nigdzie nie pracowal,ma dwojke dzieci na utrzymaniu-kazde z inna (jedna laske z dzieckiem wzial ze soba za granice a druga zostawił) ma długi,nie płaci alimentow,nie ma pracy tylko siedział w domu a teraz sie chwali ze pracuje a ja czesto widze go na fb jak jest aktywny..to wiec jak to jest? nie ma pracy a wyjezdza sobie...najpierw w niemczech,a teraz norwegia..jak to możliwe?

Gość gość
a skąd my mamy wiedzieć kretynko? :o zajmij się sobą bo widać ze zazdrościsz

widocznie ma zrodlo dochodu o ktorym ty nie wiesz;-) czym sie tutaj podniecac, hm?

moze zazdroszcze moze nie..zreszta co ja bede sie wypowiadac skoro wy tutaj juz z obraza lecicie..ehhh tam..szkoda gadac

bo widac ze nie masz wlasnego zycia - skoro dywagujesz z obcymi ludzmi na temat czyjegos zycia;//

Gość gość
nigdzie nie pracowal,ma dwojke dzieci na utrzymaniu-kazde z inna (jedna laske z dzieckiem wzial ze soba za granice a druga zostawił) ma długi,nie płaci alimentow,nie ma pracy tylko siedział w domu XXXXXXXXXXXX ALE WSPANIAŁEGO MĘŻCZYZNĘ SOBIE ZNALAZŁAŚ DO KOCHANIA AUTORKO!!! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

myslalam ze beda powazniejsze wypowiedzi ale widze ze tutaj wszyscy tylko wszystkich obrazacie a wy sami w rzeczywistosci jestescie inni..a w internecie najlepiej obarzaz wszystkich i wszystko w porzadeczku! DZIEKUJE BARDZO!!!!