Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowa staraczka

zapelnie pecherza w ciązy - jak sie ustrzec lub jak bezpiecznie zwalczyc

Polecane posty

Gość kwietniowa staraczka

czesto neka mnie zapalenie pecherza, ledwo dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i juz czuje ze z pecherzem dzieje sie cos niedobrego. czuje lekkie pieczenie po oddaniu moczu, czesciej tez sikam. badanie oczywiscie zrobilam, wyniki o 13, a posiewu w poneidzialek. czy ktos mial problemy z pecherzem w ciazy ? jakies sposoby zeby uniknac ? lub super rady jak sie pozbyc, bezpiecznie dla dziecka ?

ja piłam herbatę z żurawiną. Codziennie kilka szklanek tak na zaś. Kiesyś miałam ten problem i tez herbata pomagała.

tylko kup jakąś dobrą, bo te z vitaxu mają z 1% zurawiny w składzie a np. biofix już ok. 15% a cena ta sama.

Gość gość
chyba nospe podaja jak dobrze pamietam i nie wiem na jakiej zasadzie, ale pomaga- mojej siostrze gin polecala

Gość gość
Ja zaaaadko przed ciaza chorowalam na tą dolegliwosc. Wtedy szpikowalam sie furaginem. A w ciązy jak tylko czuje ze coś jest nie tak z sikaniem to lykałam Zuravit, lub cos innego z zurawiną. Ja nie cierpie zurawiny jako owocu albo w herbatce. Takze tylko tabl.

Gość gość
no spa pomaga bo to lek rozkurczowy tylko nie leczy zapalenia pecherza. Ona tylko daje lekka ulge w bolu .

Gość gość
jedz żurawinę lub jagody goyi. zakwaszają mocz.

U mnie pomogły tabletki ziołowe Urosept. Zapalenie i dolegliwości zniknęły po ok. tygodniu. Może krócej, nie pamiętam dokładnie. Bez recepty, z polecenia lekarza.