Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani walewska to z chin

KUPILIBYSCIE RYBY W LIDLU ALBO W BIEDRONCE?TO SYF PRZECIEZ..

Polecane posty

chodzi o te ryby surowe do smazenia?? teraz dorada jest za 2 zlote 100 gram w lidlu.. bleee aleto musi byc syf

Gość óp
Kupiłem i jest bardzo smaczna. :classic_cool: W biedronce bym nie kupił, tam rzeczywiście jest syf. :classic_cool:

Gość w mózgu masz syf
!!!

ale tam sa osci w tej doradzie

Gość gość
Myślisz, ze to co kupisz w sklepie rybnym jest lepsze? Rozczaruje cię, nie jest. Lidl czy biedronka mogą obniżyć ceny, robić promocje, bo mają masę klinetów, sklep osiedlowy musi mieć wysokie ceny, by się utrzymać. Kiedyś robione były badania, podobno najlepsze ryby są w Lidlu i Auchan.

Gość gość
W życiu. Jak można w ogóle cokolwiek kupować w biedronce. Jestem w szoku.

Gość gość
Najlepsze ryby w Lidlu... zdechłe zwłoki tygodniowe. Masakra. Jak można w takich sklepach kupować ryby czy mięso????

Gość w mózgu masz syf
!!!

Gość gość
w biedronce jest dwa razy w tygodniu dostawa świerzych i pysznych łososi i nie wiem skąd wogóle te uprzedzenia do biedronki??

Gość gość
One takie "świerze" jak Ty. :D

Gość gośc 3
Ryby typu paga czy mintaj w biedronce najlepsze ! Bez konserwantów,ryba zwarta ,bez glazury pycha Kiedyś kupowałam w rybnym płacilam raz tyle i po odmrożeniu zostawało mi coś czego nie mogę nazwać rybą

Gość gość
ten losos to atlantycki czyli syf karmiony pasza

Gość gość
W biedronce sa bardzo dobre ryby bo maja malo glazury

Gość Emilka21312312
a chemia , zmienianie dat wazności , zeskrobywanie plesni z serów to codzienność . Nie chca wyrzucać towaru wiec tak robia ,a potem sie ludziom wydaje ,ż eto jest świeże .niestety nie ma innego wyboru tylko kupowac to co jest ,ale wszedzie jest syf i pełno chemii taka prawda

Gość gość
Kupilam w typowym sklepie rybnym okazaly sie smierdzace .odnioslam do sklepu,sprzedawczyni nawet nie przeprosila,kolezanka w innym markecie takze smierdzace.Ryby w sklepach leza bardzo dlugo rozmrazane,zamrazane.Dobre sa w Auchan widac sie swieze

Gość gość
Ja kupiłem coś co nazwane zostało mięsem mielonym z indyka. To jakiś żart. Psu bym tego nie dał.Cena jak za jakiś kawał konkretnego mięsa , a w opakowaniu z napisem "Gwarancja jakości"(dziękuję za taką jakość) jakaś dziwna klejąca i śmierdząca masa. To chyba jakiś najgorszy odpadowy syf. Ostatni raz zrobiłem tam zakupy.

Gość gość
Oczywiście pisałem o LIDLU.

Gość gość
kupilem karpie w Biedronce w opakowaniu hermetycznym , pisało karp swierzy wypatroszony ,trzymałem w lodówce ,termin do spozycia 24.12.2015 r 23 12 po otwarciu opakowania buchnał jeden wielki smród ,rzygac cie chcialo ,

Gość gość
Sie dziwicie jak można kupować w biedronce nie każdego stać na Almę i inne tego typu sklepy.

nie zartuj . w lidlu maja towar od najlepszych dostawcow, ja np jestem koneserem kapusty kwaszonek z lidla jest smaczniejsza i bardziej naturalna w smaku niz z warzywniaka :D

Gość gość
Bez jaj, "świeże" ryby kupujecie w markecie?

Gość gość
Kupiłam w piątek stek z tuńczyka w Lidlu tak się zatrulam że 2 dni zgoraczką ponad 38 leżałam ledwo żywa odwodnienia i bez siły żeby się podnieść