Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest obleśne

świerze mamy po 30...... ? ;/

Polecane posty

Gość to jest obleśne

Ostatnio zwróciłam uwagę na obraz przeciętnej polskiej matki. Zwykle są to kobiety po 30, co 2 jest bardzo gruba, nieumalowana, w workowatych ubraniach i z bardzo zmęczoną twarzą. Patrzę na to i mi żal tych kobiet... macierzyństwo powinno rozpromienić kobietę, a nie zmaltretować. Ciągle czytam jak krytykujecie młode mamy - że bez szkoły, bez ambicji i ze zmarnowanym życiem - a jednak, te kobiety częściej lepiej sobie radzą i szybciej dochodzą do formy i aktywności. Dlatego uważam, że nie powinno się mieć dzieci w takim wieku, później wyglądacie tylko jak kury domowe i patrzeć się na to nie chce. Dziękuje, cześć.

Gość gość
Ale one przynajmniej wiedzą jak się pisze świeże ... :O a jak ktoś jest fleją i nie dba o siebie to nie będzie dbać ani w wieku 20 ani w wieku 40lat. I jak ktoś ma skłonność do tycia,to też wiek nie ma znaczenia. Nie widujesz otyłych nastolatek?

Gość gość
świerze :O :O :O

Gość mysl
Ale one przynajmniej wiedzą jak się pisze świeże ... pechowiec. A skad wiesz co one wiedza a czego nie wiedza.Jasnowidzem jestes????

Gość gość
ciekawe bo ja akurat uważam inaczej, wg mnie mamy po 30 tce są bardzo zadbane (oczywiście większość, zawsze sa wyjatki) a te małolaty po 20 właśnie zapuszczone albo wyglądają jak "dziwki" spódnica ledwie pupe zakrwa, dekolt po pępek, ostry makijaż, wyglądają jakby szły na disco a nie na spacer z dzieckiem.