Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka123456d

czy to mozliwe ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość milenka123456d

Witam, dwa tygodnie temu po długiej rozłące z narzeczonym kochaliśmy się prawie codzień po około 2 razy- bez zabezpieczeń. Dodam że od dwoch lat zawsze kochaliśmy się bez zabezpieczeń i mimo to nie było ciąży, dlatego teraz też się nie zabezpieczaliśmy. Dziś powinnam mieć miesiączke jednak jej nie ma - mam nie regularne dlatego tez brałam luteine na wywołanie (doktor tak kazała wywoływać) a luteina jest to hormon który podtrzymuje ciąze;/ Zaobserwowałam u siebie strszną tkliwośc piersi wczesniej tego przed okresem nie miałam , śluzy inne niż zwykłe(gęste białe ,duzo ) . Mam straszny apetyt ( ale to pewnie od luteiny) Po orgazmie boli mnie w krzyżu a po stosunku podbrzusze ;/ stałam sie bardzo senna ale to moze rowniez hormony. jutro zrobię test. Co o tym myślicie? czy takie objawy mogą zwiastować nowe życie?

Gość gość
Tak, mogą. Dziękuję za uwagę.

Gość milenka123456d
a Czy luteina mogla miec na to wpływ?

jeśli jest ciąża to luteina pomoże, możliwe, że po niej też są takie objawy a odczuwasz owulację? czy nie masz pojecia kiedy mogła być?

Gość milenka123456d
szczerze nie mam pojęcia kiedy mogła być. owulacja 26 dni temu mialam misiaczke po braniu luteiny powinna wystapic dzis ponownie

Gość gość
ale szczerze po co glupio pytasz? jestes uposledzona umyslowo? uprawiasz seks bez zabezpieczenia i pytasz czy to mozliwe ze jestes w ciazy? nie k***a, to nie mozliwe... btw luteina wywyoluje okres gdy nie doszlo do zaplodnienia, a podtrzymuje ciaze juz po zaplodnieniu, nie ma natomiast wplywu na plodnosc wiec nawet jak jestes w ciazy to nie przez luteine tylko przez seks bez zabezpieczenia.