Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczny student 00000

POTRZEBUJE WSTRZĄSU

Polecane posty

Proszę niech ktoś mnie wysłucha Jestem przeciętnym studentem zaocznym , pracuje sobie na pełen etat. Jak pewnie wiecie sesja sie zaczyna Jestem na drugim roku nigdy jeszcze nie zaliczyłem żadnego egzaminu w pierwszym terminie zawsze mam 1 komisa i ze wszystkim jadę w drugim terminie. jestem taki że potrafię się nauczyć bo jakoś to zaliczam ale ludzie wytykają mnie palcami i szydzą za plecami i jestem taką ofiarą losu na studiach Teraz zamiast uczyć się to sobie bimbam i buszuje po necie i chodzę do roboty

prosze o wskazanie drogi

Gość gość
no i co z tego

Gość gość
jak teraz zaliczyc to bedziesz miał labe jak przyjdzie prawdziwie lato i panienki zaczną smigac w kusych szortach.

Gość gość
Ile lat studiujesz?Nie pytam o to na którym roku jesteś tylko o to ile ci to w rzeczywistości zajęło.

jak teraz zaliczyc to bedziesz miał labe jak przyjdzie prawdziwie lato i panienki zaczną smigac w kusych szortach. Nie bierze mnie to.Jestem gejem.

Ile lat studiujesz?Nie pytam o to na którym roku jesteś tylko o to ile ci to w rzeczywistości zajęło. Jak to ile? Jeden rok.Tzn dwa lata chciałem zrobić w jeden rok.Już wcześniej udało mi się szybciej skończyć ogólniak.Zrobiłem go w rok.Tylko teraz na studiach troszkę ciężej.Studiuję na Harvardzie ale pracę mam w Anglii.Te dojazdy mnie troszkę rozpraszają.

Gość gość
Jeden rok.Tzn dwa lata chciałem zrobić w jeden rok.Już wcześniej udało mi się szybciej skończyć ogólniak.Zrobiłem go w rok.Tylko teraz na studiach troszkę ciężej.Studiuję na Harvardzie ale pracę mam w Anglii.Te dojazdy mnie troszkę rozpraszają. v v v Spier......i nie marnuj mego cennego czasu na pomoc realnie potrzebującym.Qjonie.