Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

infekcja wewnątrzmaciczna

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie: czy przy infekcji wewnątrzmacicznej jest również podwyższone crp ??? Mam wysokie leukocyty bo ok 16 tyś, crp mieści się w normie (4). Lekarz powiedział, że jak nie spadną to szpital. Miała któraś z Was taką sytuację ???

Gość princessaofpersia
Podwyższone leukocyty w ciazy to norma, stan fizjologiczny, absolutnie nie swiadczy o stanie zapalnym, szczegolnie ze niskie CRP to potwierdza Norma leukocytow w ciazy to 15-16 tys, dopiero od 20-22 tysiecy mozna podejrzewac infekcję nie wiem skad wytrzasnelas swojego lekarza, ale na twoim miejscu po takich głupotach jakie opowiada, natychmiast bym go zmieniła

Gość princessaofpersia
mialas w ogole robione teraz badanie moczu, posiew z moczu i wydzieliny z pochwy?

Gość gość
właśnie badania z moczu są idealne. W wymazie jakiś czas temy wyszedł gronkowiec, ale jestem po antybiotyku, czekam też na kolejne wyniki.

Gość princessaofpersia
no to tym bardziej nie rozumiem twojego lekarza i checi wyslania cie do szpitala moze skonsultuj sie z innym ginem, tak dla pewnosci

Gość gość
jego pierwsza myśl, była że jest ok i to od ciąży po prostu. Powtórze badania i w razie potrezby się skonsultuje z innym ginem. Tobie bardzo dziękuję za odpowiedz, bo odchodziłąm od zmysłów.