Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheBigMonster

Czas na zmiany!!

Polecane posty

Gość TheBigMonster

Cześć ! Jak dobrze wierz zbliża się czas letni , wakacje , plaża , bikini , czy nie warto zmienić czegoś w swojej sylwetce , spodobać się sobie i przede wszystkim poczuć się lepiej w swoim ciele ? Zacznij razem ze mną 3- dniową dietę!!!! Wszędzie w internecie jest o niej głośno , ale czy kiedykolwiek zastanawiałaś/eś się nad tym , żeby takowej się podjąć? Spróbuj , to Cię nic nie kosztuje możesz tylko zyskać ... Aha i jeszcze jedna , nie jesteś sam ! Diete zaczynamy od jutra !!! Jak to mówią w kupie raźniej :) A oto ta dieta , efekty są nie do opisania , bo wyobraźcie sobie schudnąć w 3 dni od 3-5 kg ...Pamiętajcie tylko , żeby przed każdym posiłkiem pić dwie szklanki przegotowanej wody :) Dzień 1 1.śniadanie:jabłko lub grejfrut , jedna grzanka , kubek czarnej lub zielonej herbaty 2.obiad: jedna grzanka , 2 łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby 3.kolacja:filiżanka warzyw gotowanych na parze , grzanka i herbata zielona lub ziołowa ( dowolna). Dzień 2: 1.Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. 2.Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. 3.Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: 1.Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. 2.Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. 3.Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. Startuję z wagą 60 kg , mój cel to 57kg (jak na dobry początek) :) Koniecznie napiszcie z jaką wy wagą startujecie....aha i jeszcze jedno dieta sprawdzona przez moją siostrę , która schyudła 4 kg podczas tej diety ! Wcale nie jest tak ciężko!!! Wierzę w was!! Jesteśmy razem! No to zaczyna! :) POWODZENIA !!!!!!!!! :) :)

Gość lala3838
bardzo fajnie że są tacy ludzie jak Ty którzy chca swoim zapałem podzielic sie z innymi nie dla mnie dieta ale gdybym tylko chciala na nia przejść to zdecydowałabym sie na diete z tobą :P

Gość Inkusia©
zgadzam się z Poprzedniczka-ja próbowałam wiele razy się odchudzać ale brak mi silnej woli. mam nadzieję że ktoś przyłączy się do ciebie:* trzymam kciuki :D !

Gość gość
Co od kutra? Co od kutra? A zakupy na tę dietę to kiedy mam zrobić? Ech, Ty... :'(:-o

Gość gość
Co od -j-u-u-r-a- ? i tak ma ostać!

Gość gość
J U T R A Z O S T A Ć K U R W A !!!

Gość gość
nie moge, nie przelamie sie do ryb :o moze cos na zastepstwo???

Gość gość
ten tuńczyk to moze byc np w oleju z puszki?

Gość gość
up