Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffbfdaeabeadfd

DLACZEGO KOBIETY SĄ TAKIE GŁUPIE???

Polecane posty

Gość dffbfdaeabeadfd

Dlaczego każda wchodzi w d**ę pierwszemu facetowi z brzegu, każdą przyjaźń by poświęciła za pierwszego faceta z brzegu. To jest masakra kobiety w większosci bez problemu poświęcą 6 letną przyjaźń bo spotkały jakiegoś nic nie wartego gnojka. kobiey w poczekalni do lekarza przepuszczą mężczyznę, a dziewczyny w życiu.. dziś widziałam w autobusie jak stare baby bezczelnie gapiły się na ładne młode dziewczyny i to z takim wyrazem twarzy jakby z nienawiścią. panie w dziekanacie chichoczą na widok chłopców, dziewczyny ledwo tolerują. Byłam z facetem na wakacjach pani się zwracała tylko do niego kompletnie mnie ignorując. Dziewczyny z roku dadzą notatki każdemu taniemu playboyowi który i tam ma je w d***e, ale już koleżance nie dadzą. widziałam na własne oczy jak dziewczyna była gotowa olac długoletnią koleżankę na rzecz faceta którego kompletnie nie znała. A starsze baby są jeszcze gorsze- te młode dziewczyny by rozszarpały, a do chłopców normalnie aż chichoczą. Są wyjątki, nie mówie że nie, ale i tak mnie to przeraża. Dlaczego kobiety tak nienawidzą innych ładnych kobiet (ładnych to już wogóle przesrane) a faceta są w stanie usprawiedliwiać za wszystko? Obudźcie się- inne kobiety też są wam potrzebne, a rozpuszczony facet tylko się obróci przeciw wam.Dlaczego nei można więcej wymagać od WŁASNYCH facetów a nie od obcych kobiet które nic wam nie zrobiły?

Gość jejku jej
jejku jej...tak jest. kobiety są głupie. :| też mnie to irytuje i też mam takie obserwacje...żenada.

Gość gość
tak kochana masz rację baby nienawidzą się tak samo jak dwie suki !!!!! oczywiście bywają wyjątki ale w większości tak jak piszesz a już wszystkie stare baby nienawidzą młodych kobiet !!!! a nigdy nie widziałam by starszy facet nienawidził młodych chłopaków !!!!

Gość Heniu
Kobiety mają dużo niższą inteligencję społeczną i dlatego tak się zachowują - wynika to z różnic pomiędzy płciami. Oczywiście są dziedziny w których kobiety są lepsze ale żyjemy akurat w takich czasach, że te męskie dziedziny są wyceniane wyżej. Nigdy bym nie chciał mieć szefa kobiety - nawet jak w zespole była kobieta to na 99% oznaczało to kłopoty a wszystkie moje konflikty w ponad 20 letniej karierze zawodowej dotyczyły kobiet - mógłbym o tym książkę napisać. W związkach podobnie - duża część moich związków rozpadła się, bo kobiety miały zbyt dużo do powiedzenia - rozumiem równouprawnienie i doceniam to, ale trzeba umieć z tego korzystać a nie domagać się kasy, ślubu a potem na imprezy, zakupy itp. Co najmniej dwa moje związki by przetrwały gdybym to ja decydował o wszystkim - ale daję kobietom szansę być na równi ze mną i jak z niej korzystały? Rozp... związek.

z przykrością czytałam Wasze posty, ale niestety coś chyba w tym jest, nie mam przyjaciółki za to mam kilku sprawdzonych przyjaciół :)

Gość gość
Kobiety zwykle udają takie superprzyjaciolki a później wzajemnie obrabiaja sobie d..y za plecami z zazdrości, są zawistne. Faceci umieją się przyjaźnić, a kobiety głównie konkurują ze sobą o facetow. Być może jest to spowodowane tym ze kobiet jest więcej w Polsce, wiec konkurują o najlepszych samców ( których nie ma wielu...).

Gość gość
Jeszcze niedawno bym się z tym zgodzila, ale miałam szczęście poznać cudowne, kochane dziewczyny na uczelni, najlepsze pod słońcem. Wszystkie staramy sie wzajemnie wspierać, nie ma zawiści, zazdrości chociaż różnimy sie wyglądem czy zdolnością do nauki. Są super zabawne i nie zamienilabym ich na żadnego kolegę, choc w przeszlosci wolalam męskie towarzystwo, bo wieksza czesc kobiet jednak jest taka jak opisaliscie w waszych postach. Nadal lubię męskie towarzystwo, z kolegami niestety zawsze jest ryzyko, ze zechcą więcej - przestalam wierzyć w damsko meska przyjaźń kiedy tak właśnie zrobil mój dlugoletni przyjaciel.