Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98989898

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość 98989898

Kochalam sie z moim meżczyzną... Ssałąm jego penisa, on doszedł w moich ustach, ja kontynuowalam. po jakimś czasie kochalismy sie dalej, wszedł we mnie... czy moge być w ciązy?? Stresuje sie

Gość 98989898
Nie wierze ze wszystcy spią... zastanawiam sie nad 72 po help me,

Gość juchasss
zrob sobie test to bedziesz wiedziala :)

Gość 98989898
to było wczoraj mniej wiecejo tej porze, czyli 24 h mineły jaki test mi wykryje tak wczesną (ewentualną) ciąże?

Gość 123GOCHA
żaden test nie wykryje. miałaś dni płodne? czy po seksie oralnym twój partner umył członka? czy potem miał wytrysk w środku?

Gość 98989898
Naprawde dziekuje za odpowiedź. 1 Miałam dni płodne 2. nie, nie umył to nie było przerwane ciągle byliśmy razem ... 3. Pózniej juz nie było wytrysku

Gość 123GOCHA
szanse są i to dosyć spore, skoro były dni płodne i nie obmył penisa ani nie oddał moczu. nie doszło do wytrysku, ale sperma mogła znajdować się jeszcze w cewce moczowej po pierwszym wytrysku. masz regularne cykle? jak szacujesz swoje dni płodne? kalendarzyk czy jakieś obserwacje? no i co do tabletki 72 po. decyzja należy do ciebie. szanse na ciąże są.

Gość 98989898
kalendarzyk. mialam go długo w ustach "wyczyściłam go" a to po jakimś czasie kontynuowaliśmy... 20 min może...

Gość 98989898
i co teraz ??

Gość 98989898
drastycznie mnie potraktowałes(aś), naprawde mam problem. NIe mam 15 lat tylko 24 prowadze firme i jestem ułożona wiec wypraszam sobie takie stanowisko wobec mnie! Sex oralny jest naturalna sprawą i pewnie też go uprawiasz, jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to proszę nie wtrącaj sie w problemy innych- nie pomagasz. Dziękuje Gocha... tylko co teraz ??

Gość 123GOCHA
no wiesz, niby wszystko zrobiłaś 'do czysta' jednak wglądu do jego cewki nie masz. a tam mogą być plemniki po wytrysku. i 20 min też niewiele dają, bo jeśli w cewce jest resztka spermy, to znajduje się ona w sprzyjającym środowisku i może tam sobie być i być - chłopak pozbywa się jej albo myjąc starannie penisa/oddając mocz/wraz z kolejnym wytryskiem. u ciebie na nieszczęście są dni płodne, więc wystarczyłby stosunek przerywany, aby do czegoś doszło. dlaczego? bo tak jak pisałam wyżej zostaje nam sperma z pierwszego wytrysku, mogło dojść do kropelkowania, mógł się wydzielić preejakulat, który mógł zawierać spermę z pierwszego wytrysku. mam nadzieję, że nie zamąciłam. tak czy siak decyzja należy do ciebie. jeśli wpadka nie jest dla was tragedią, to możesz zaryzykować, bo niby w ciąże się tak łatwo nie zachodzi. ale ryzyko jest. więc albo czekasz i za jakieś 14dni po stosunku zrobisz test albo udasz się po escapelle.

Gość 98989898
Gocha napwde CI dziekuje za wszytskie informacje. Jednak nie idziemy po tabletke. Zrobie test za kilka dni i napisze CI wynik :)

Gość 123GOCHA
mam nadzieję, że będzie po twojej myśli :)