Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mr.ama-gi

I maz, i kochanek doprowadzaja ...

Polecane posty

Gość inna w środę
zostales zdradzony ?

Aj, nie. nie wiem. Wlasnie, w sumie to nie wiem ;) A powaznie to ja z tej drugiej strony barykady. Link nie mial tu byc. Babol wyszedl.

Gość inna w środę
no to faktycznie zonk nie powinieneś grać tego kawałka w takim razie

Ulala. A to czemu nie ? Roguc wpadl mi tu zupelnie przypadkiem. Ale jak jest, to niech siedzi. I niby co ma do bycia rogaczem ? Serio.

Haha :) "Ja po drugiej stronie barykady." Fajnie przeżyć obie strony tzn tamtą stronę raz żeby coś poczuć a tę stronę po której teraz jesteś na bieżąco ;)

Uuuu... Kochany, to jak ty na cudze żony sidła zastawiasz, to niewłaściwa przynete stosujesz :D Ten poetycko-outsajjderowski styl raczej przyciągnie spragnione czułości romantyczne duszyczki co cię będą próbowały oczarować, ale raczej platonicznie :D Na kobietę z krwi i kości nie jedwabnej sieci potrzeba ;D

Mowisz ? Psia mac, znaczy co Rynkowskim poleciec ? :classic_cool: Z tymi mezatkami to nadinterpretacja ! ;)

Ok. Wstalem i przystepuje do dzialania. Wiec : Jesli to czytasz to wiedz, ze nie musisz sie juz zastanawiac czy jestem chetny. Ulegam szybciej niz garnizon Eben-Emael :classic_cool:

Mr Ja słowa outsider nie znam :) Zawsze było outstanding ;) Niby niewielka różnica ale lżej na duszy !

Halo! ponoć inteligentne cię nie interesują :D A jaka mało inteligentna będzie wiedziała co to ten Eben? Czy ty wiesz jak to jest googlowac żeby sprawdzić czy cię facet własnie uwodzi, czy posyła w diabły? :P

No i poszli spać :P Co ja mam, że właśnie wstaje, kiedy inni spać idą 😭

Nie spie ! Bylem sie amolem natrzec co by i aromatem lanie kusic ;) O Eben to chyba w szkola ucza. Zadna mi tam gimnastyka. I potrzymuje, nie inteligetnej szukam ;)

Nie spie ! Bylem sie amolem natrzec co by i aromatem lanie kusic ;) O Eben to chyba w szkolach ucza. Zadna mi tam gimnastyka. I podtrzymuje, nie inteligetnej szukam ;) Amol po oczach pali, stad byki ;)

pff... z historii to ja byłam noga :P W seksie liczy się chemia! i fizyka. no i czasem matematyka. ale kiedy zaczyna się ocierać o historię to jest już jak musztarda po obiedzie :P

Pf. Co moze tak rozgrzac jak hufiec Husarski w pelnym galopie ? ;) Chemia, fizyka to dobre na szceniackie macanie. Do chmur leci sie na koniach :classic_cool: A gdyby niebo zbyt ciezkie towrzysze husarscy kopiami podtrzymaja, co by na glowe nie spadlo ;)

Gość gość
mały zwolnij bo to chyba trochę za dużo jak na jedną kobietę ;)

Gość gość
nei ? świeży jest, więc miej litość :D bawcie się dobrze ;)

Nie, nie... ja tu robię raczej za starsza siostrę :D

Gość gość
dlatego właśnie mówię ;) pomalutku bo się zamknie w sobie :P siostro :classic_cool:

Maly ? Swiezy ? Odgaduje haslo - Bonaparte i dwie choinki zapachowe ... ? A powaznie to bardzo drazliwy jestem na swoi punkcie wiec kimkolwiek tam sobie jestes tubylcze wyjadaczu, daruj. Sobie oczywiscie. Tak mi z tymi zastepami przyszlo po Gawliskim. Twoim Gawlinskim. Jak konie w galoooopie. Dobrej nocki.

Gość gość
no dobrej Mały ;) nei ? :D

Coś się jednak ruszyło mr. ama-gi. :) I zdobyłeś widzę, może nie ostrogi jeszcze, ale... starsza siostra na ero to skarb :P