Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria55

schudniecie,bez sportu,diety

Polecane posty

Gość wiktoria55

Witam Chcialabym schudnac bez jakiegokolwiek sportu poniewaz, nie moge ani trenowac ani uprawiac sportow.Waze 52kg wzrost mam 161 chcialabym najbardziej schudnac z nog,brzucha oraz twarzy poniewaz,nie czuje sie z ta waga dobrze i komfortowo.Moga byc roznego rodzaju diety.Mam nadzieje ze mi pomozecie ;)

Gość gość
Ale chodzić chyba możesz ? Codziennie godzinny energiczny marsz

Gość gość
Mam podobnie ne mge cwizyc jedynie spacery i chce tylko z brzucha zrzucic ja chyba bede jesc produkty o niskim indeksie mge sie przylaczyc?

Gość wiktoria55
chodzi mi o schudniecie z nog ,a nie przybrac miesni w nogach i tak mam ich wystarczaczajaco

Gość wiktoria55
oczywiscie ,zapraszam

Gość gość
Dzieki ja zaczynam od jutra bo dzis zjadlam juz nie dietetycznie ale resztecdnia postaram sie zjesc juz dietetycznie jutro wejde na innym niku bo teraz pisze z komorki i mi zamula :)

Gość wiktoria55
ja rowniez od jutra zaczne i sie dolacze ;>

Gość gość
Polecam spróbowac tabletki odchudzające. Bierze się jedną po śniadaniu i później przez cały dzień nie chce się jeść. Szybkie efekty bez wysiłku. Kontakt EDYTA 518428811

Gość gość
Chcialam powiedziec ze tabletki nic nie daja i ze jesli sie chce schudnac to sie bierze za siebie a nie jakies tandetne tabletki gdzie trzeba za nie placic i ktore nic kompletnie nie pomagaja.....

Gość Fiora LL
Samymi tabletkami się nie schudnie. Ja sama stosuję dokładnie takie http://dermalab.pl/134,african-mango.html i do tego systematycznie ćwiczę. Dwa razy w tygodniu mam pływanie i co dzień ćwiczenia w domu - po czterdzieści minut. Oprócz tego dieta od dietetyka. Dzięki takiemu połączeniu już mi ubyło 12 kilogramów, a mam zamiar do lata zrzucić jeszcze te pięć.

Gość gość
I co jeztes na diecie?

Gość gość
tylko ze ja nie moge jakiegokolwiek sportu uprawiac wiec mysle ze moze rowerek mi zostaje , tak probuje byc a Ty ? ;>

Gość gość
Ja sie rozchorowalam jaks eirus mnie dopadl dalej mam zepsuty laptop i pisze z komorki jem mniej bo nie mam apetytu jak mi przejdzie juz ten cholerny wirus to zaberan sie za zdrowsze jedzenie przepraszam za moje literowki ale z komorki mi sie zle pisze :)

Gość gość
Witam ja tez za bardzo nie moge cwiczyc mysle ze rowerek ikey ale ja nie mam go gdzie wlozyc no i pozostaja spacery szybkie marsze dzis juz dietowo zaczynam dzien chce zrzucic oponke z brzucha i zaczynam jednak niaki indeks glikemiczny a ty jaka dieta?

Gość gość
stwierdziłam ,że zero słodyczy ,o wiele mniej kaloryczne jedzenie,nie jedzenie po 18 ,picie samej wody bądź soków,a z ćwiczenia to po każdym posiłku nożyce i brzuszki :>

Gość kjhgfc
Dajcie jaks przyklad menu

Gość gość
Dzis zaczynam jest tu ktos?

Gość gość
jest jest ,obecnie jak cos mnie nie bedzie do piatku poniewaz wyjezdzam ;)

Gość Filipinka11
Jeśli chcesz schudnąć, to raczej bez aktywności sportowej – tej systematycznej - nie uda ci się pozbyć nadwagi. Musisz jakiś sport wybrać. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest trening z kijkami Nordic Walking. Jest to sport dla każdego, w różnym wieku. Do tego pójdź do dietetyka, który ustali ci odpowiednią dietę. Wszystko to łącznie powinno ci pomóc uzyskać mniejszą wagę. Dodatkowo – jeśli zastosujesz odpowiedni suplement wspomagający odchudzanie ( jak ten http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html ), to możesz szybciej uzyskać wymarzoną szczupłą sylwetkę.

Gość Paulaaula
Nie ma opcji, że bez diety, sportu schudniesz. U mnie dopiero połączenie diety, godziny ćwiczeń oraz suplementu diety - konkretnie brałam ForeverSlim dało odpowiedni efekt końcowy

Gość gość
ja schudlam 12,5 kg w 2,5 miesiaca bez zadnych cwiczen

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net