Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ismas

Nagłe ochłodzenie kontaktu

Polecane posty

Gość ismas

Kilka miesięcy temu poznałam chłopaka. Spotkaliśmy się na imprezie u znajomych, później przez dłuższy czas utrzymywaliśmy kontakt wirtualny ze względu na brak czasu spowodowany rożnymi zawirowaniami w naszych pracach. Kilka tygodni temu zaczęliśmy regularnie się spotykać, każde spotkanie trwało po kilka ładnych godzin, często nawet to 7-8! mieliśmy mnóstwo wspólnych tematów, fajnie, swobodnie czuliśmy się w swoim towarzystwie. Nawet przez chwilę przeszło mi przez myśl, że może to właśnie ten...Z jego strony entuzjazm był w moim odczuciu jeszcze większy. Aż nagle praktycznie z dnia na dzień wszystko ostygło. Byliśmy umówieni na spotkanie, które w ostatniej chwili odwołał twierdząc, że musi zostać w pracy. I od tego czasu kontakt osłabł, w zasadzie ogranicza się od czasu do czasu do jakiejś aktywności na portalu społecznościowym w stylu krótkiego komentarza. Zupełnie nie wiem co się mogło wydarzyć, skoro nic tego nie zapowiadało. Nie wiem jak się zachować w tej sytuacji i ciągle o tym myślę...

Gość gość
może wróciła jego dziewczyna

Gość ismas
Na 100% nikt nie ma takiej pewności, ale raczej nie sądzę.

Gość gość
to się zapytaj go wprost co się stało, ze takie ochłodzenie nastąpiło.

Gość ismas
Z jednej strony chciałabym, ale z drugiej strony nie należę do tych, które się na się narzucają. Myślę sobie czasem, że jakby chciał to by zabiegał. To spotkanie, na które się tak ucieszył, a które odwołał zaproponowałam ja, więc w sumie jego ruch...

Gość gość
skoro lubisz sie katować domysłami.. Trudno. Ja osobiście uważam, że bez sensu czekać , bo to jego "ruch". Chyba nie jesteś dzieckiem. Lepiej wiedzieć o co chodzi, niż czekać.

Gość ismas
Niby tak, ale nie chciałabym żeby sobie pomyślał, że mi jakoś zależy i go o coś proszę w sensie wyjaśnień, skoro tak naprawdę nie byliśmy jeszcze parą i każdy się może wycofac

Gość gość
jeśli on się wycofał to w super sposób :/ faceci...

Gość ismas
Eh...jeszcze bym zrozumiała jakby to by miał jakieś 20 lat, ale 30stka chyba zobowiązuje do zachowywania się poważnie...

Gość gość
oni dojrzewają tylko do 3 roku życia, potem tylko rosną......

Pewnie za wiele sobie obiecywałaś po tym facecie, a On jak to często bywa znudził się, i szuka innej kandydatki, albo zrozumiał, że bardziej mu odpowiada dotychczasowa partnerka. Bo chyba nie wierzysz w bajki, że 30-letni gość, nie ma nikogo do bzykania.