Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich krajów nie lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja tak: - Japonii - mam pochodzenie koreańskie i niestety wiem od mojej rodziny jakie skur... są z Japońców. Potrafili wymyślać takie rzeczy, że to co robili hitlerowcy to przy tym nic. - USA - wszędzie się wpierdzielają i chcą podporządkować cały świat swoim interesom - Francji - mieszkałam tam dwa lata i mi się nie podoba

Gość gość0510
Niemcy-no chyba każdy wie dlaczego Rosja-też każdy wie dlaczego USA-uważają się za najważniejszych, a Polacy idą za nimi jak te osły. W USA większość ludzi nie wie, gdzie jest Polska

Gość Fajny facet 21
Zgadzam sie z japonią i USA. Ja żyłem w japoni 600 lat temu. Byłem samurajem. Kraj przesiąkniętny był rygorem, surowością. A dzisiaj panuje tam sztuczność i głupie tradycje. Usa wiadomo. Sukinsyny chcą podporządkować cały kraj. W sumie nie dziwie się arabom jak tak ich skrzywdzili, sprowokowali wojne.

Gość gość
Niemcy i rosja no i Litwa bo oni nas nie lubią ale w sumie maja powody.

Gość gość
masz koreańskie pochodzenie o nieźle, a jestes dziewczyna czy chłopak? no o japonii mozna myslec róznie, nawet te ich zboczone kreskówki :D widać co mają w głowie, bardziej naryte niż amerykanie. szczerze mówiąc nie wiem jakich krajów nie lubię, chyba tych którzy byli fałszywymi przyjaciolmi Polski - anglii, francji, stanow... ale to wina ich rządów a nie ludzi, kazdy kraj wydaje mi sie w jakis sposob pociagajacy i ciekawy

Gość gość
ogólnie nie przepadam za Azja

Gość prawictwo pospolite123
ie lubie Niemiec - zabili duzo Polaków i Zydow w komorach gazowych , Poza tym na pomysły typu wystawa ludzkich ciał mogl wpaśc tylko Niemiec (a Gunthera von Hagensa). To jest chory naród .. Jest tam najwiecej zoofili na swiecie poza tym USa - nie lubie ich polityki ( Saddam zabil kilkadziesiat tysiecy cywili ,a przez wojne z USA zginałęło w Iraku milion cywili ) I nie było tam broni chemicznej jak glosił Bush Wkurza mnie to tez ze wielu Amerykanów mysli ze Europa to kraj .. Ale mają też ludzi na poziomie jak bill gates , ktory wydał miliardy na pomoc Afryce . Pakistan - psychiczni terrorysci - nie przepadam za nimi Rosja - Rosjanki sa bardzo ładne i ogólnie lubie ten naród , ale ich politycy mają manie wielkości

Nie lubie Niemiec - zabili duzo Polaków i Zydow w komorach gazowych , Poza tym na pomysły typu wystawa ludzkich ciał mogl wpaśc tylko Niemiec (a Gunthera von Hagensa). To jest chory naród .. Jest tam najwiecej zoofili na swiecie poza tym USa - nie lubie ich polityki ( Saddam zabil kilkadziesiat tysiecy cywili ,a przez wojne z USA zginałęło w Iraku milion cywili ) I nie było tam broni chemicznej jak glosił Bush Wkurza mnie to tez ze wielu Amerykanów mysli ze Europa to kraj .. Ale mają też ludzi na poziomie jak bill gates , ktory wydał miliardy na pomoc Afryce . Pakistan - psychiczni terrorysci - nie przepadam za nimi Rosja - Rosjanki sa bardzo ładne i ogólnie lubie ten naród , ale ich politycy mają manie wielkości

Gość niestety niemcy
Niemcy... Mimo ze wyprowadzam się za miesiąc tam na stale...

Najbardziej nielubiane przeze mnie narody Niemcy , Usa , Pakistan , Rosja

Gość gość
Izrael Rosja

Gość xxkimxx
Ruskie, Pakistany I im podobne

Gość gość
Smiac sie chce jak sie was czyta haha Opinie osob, ktore najdalej byly...na kafeterii! Ewentualnie na slowacji po tani alkohol... A ten komentarz o pakistanskich terrorystach najbardziej mnie rozwalil. Proponuje najpierw pojezdzic troche po swiecie, a potem sie wypowiadac na takie tematy. Byc moze bedzie to dla niektorych zaskoczeniem, ale terrorysci sa tez np. w Irlandii, a nawet w Polsce! Odsylam najpierw do przestudiowania podstawowych definicji. Wyrabianie sobie opinii na podstawie tego, co ktos powiedzial o danym kraju jest smutne i smieszne zarazem...

Gość gość
nie lubię USA i Rosji

Gość karrrabma
RUSKIE!!!!QURWA RUSKIE!!! SOWIET PAŁER!!!

Gość gość
Nie wiem jakich krajow nie lubie,bo nie lubic mozna jednostek,ale nie calego narodu.

Gość gość
Polski - mam dość zycia tutaj Byłam w innych krajach i mimo ,że byłam krótko to niebo ,a ziemia tam i u nas. przede wszystkim chyba nigdzie nie ma tylu zngnusniałych i skrzywionych ludzi , nawet w Rumunii ,ktora jest biedna

Gość gość
Np we Francji super się czułam , jak w innym świecie, mili ,uśmiechnieci ludzie ,nie to co u nas... do nas jak przyjechałam to od razu skrzywione miny i wielka łaska każdego ,ze pracuje itd To nie prawda ,że to ze wzgledu na niskie zarobki np w Rumunii każdy jest usmiechnięty i zyczliwy

Gość gość
Rosji , Ukrainy itd , Żydów , żółtych obojętnie jakiej nacji , czarnych też nie bardzo.. Niemców i Anglików tak sobie nie są najlepsi ani najgorsi