Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłsobiemaj

Pomoc w pisaniu podania o zmniejszenie opłat czesnego.

Polecane posty

Gość byłsobiemaj

Witam wszystkich,dokładniej chodzi mi tutaj o dobre podanie powodu, dlaczego własnie o to zmniejszenie prosze. Mam 19 lat, nie otrzymuje zadnych swiadczen,zadne z rodzicow mi nie pomaga i pomocy tej nie otrzymam gdyz jedno z nich ma odebrane prawa rodzicielskie a drugie ma swoja rodzine i nie pracuje. mieszkam sama od dawna za granica. Pomoze ktos? Przepraszam za brak polskich znakow!

Gość gość
skoro nie masz warunkow do studiowania to wez rok dziekanki urlop idz do pracy zarob a potem wznow studia ;)

Gość byłsobiemaj
Dziekuje za Twoja wspaniałomyslna rade:-) Pracuje i to nie studia, a szkoła srednia.

Gość gość
szkoła średnia płatna? :O ale przekichane :P wróć do Polski tu mamy darmowe szkoły

Gość byłsobiemaj
A gdyby tak ktos był tak uprzejmy i pisał w temacie? Dzieki!:) nie wybieram sie do Polski

Gość gość
to może tak hello dear sir and madame i've got no money more please let me pay less please please im so poor i dodaj jakieś smutne emotki :( :( :( i nakap trochę łez, otocz je długopisem i dopisz "my tears :( "

Gość byłsobiemaj
swietny pomysł! Wielkie dzieki:)

Gość gość
W Polsce szkoły średnie są bezpłatne.Marnie jakoś uczą w tej " zagramanicznej szkole" skoro nie potrafisz napisać prostego uzasadnienia.

Gość gość
a nie możesz robić to co każda nastolatka w Polsce? czyli r****nie za kase?

Gość byłsobiemaj
Napisałam wyzej,ze potrafie napisac podanie tylko nie wiem jak ubrac w słowa moj powod! I w ogole co ja robie na kafeterii, praktycznie sama banda dzieciactwa tu siedzi. Tak marnie mnie nauczyli, nie potrafie napisac podania, a Ty spojrz w lusterko i zdejmij ten kwasny wyraz z twarzy bo zycie jest piekne i nie trzeba byc az tak złosliwym. Pozdrawiam i dziekuje za wasze wypowiedzi rodacy:)

Gość gość
no, idź obciągać ciapatym

Gość gość
Jestem w trudnej sytuacji materialnej i niestety ne jestem w stanie ponieść opłat w takiej wysokości. Nie mogę liczyć na pomoc rodziny, czy choćby znajomych. Pragnę zdobyć wykształcenie, podnośić swoje kwalifikacje, by być konkurencyjną na rynku pracy.

Gość gość
Prostytucją trudnić się nie mogę, ponieważ poruszam się na wózku inwalidzkim, pytałam alfonsa i stwierdził, że nie mam szans