Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12302547896100

jak go zrozumieć? ;(

Polecane posty

Gość 12302547896100

facet jest za granicą i ciągle mnie tylko zwodzi,bo podaje mi np. jakaś datę,że wtedy przyleci,a za pare dni mówi,ze jednak narazie nie,bo cos tam...i tak ciągle od paru miesięcy...ja na prawdę jestem juz tym wykończona :( jak tak można komuś robić nadzieje? nie rozumiem :O

Gość gigi gigi
tam się dobrze bawi, a ciebie trzyma w "razie czego" jak zdarzy mu się przyjechać do Polski, bo będzie miał tu mało czasu na szukanie jakiejś chętnej i gotowej

Gość gość
przy nastepnej rozmowie o tym, ze przylatuje do ciebie, powiedz mu, ze strasznie sie cieszysz ze go zobaczysz jednakze jest ci przykro, bo wlasnie w tym terminie wybierasz sie do Krakowa, by zobaczyc smoka i polazic po galeriach handlowych.

Gość 12302547896100
aha,to fajnie...ostatnio odechciało mi się wszystkiego

Gość 12302547896100
nie rozumiem dlaczego on się tak zachowuje...jak nie chce przylatywać to niech powie wprost,to nie będę czekać...

Gość gość
on ci tego wprost nie powie, trzyma cię jako koło zapasowe, jak przyleci to sobie pobzyka. na co ty liczysz?

Gość gość
pokaz, ze nie czekasz bez wzgledu na to co powie a czego nie powie. z pewnoscia jest mu wygodnie wiedziec, ze czekasz zaden facet nie powie wprost, oni sa tak skonstruowani wprost mowia tylko wtedy gdy znalezli sobie juz kogos innego i gdy ta relacja jest pewna. dlatego nie czekaj, a jesli mu zalezy to dasz mu do myslenia: dlaczego ona na mnie nie czeka??

Gość 12302547896100
nie wiem :(

Gość gość
no to jak chcesz sie dowiedziec DZIALAJ anie czekaj az pan laskawie znow Ci poludzi... masz wlasne zycie( nawet jesli nie masz) to pokaz mu ze masz co robic a nie tylko czekac na niego jak kocha to zmieni sposob dzialania z Toba a jak nie to tym lepiej dla Ciebie wiedziec wczesniej niz tak sie ludzic i ludzic. Mozna zwariowac, co nie?

Gość 12302547896100
bez sensu to życie

Gość gigi gigi
już wiem o co chodzi! jak panienka pokaże, ze ma własne życie i na niego nie czeka to on jeszcze gotów zerwać kontakt! A CHODZI O TO, ŻEBY FACET BYŁ!!! NAWET ZA GRANICĄ I MAJĄCY SIĘ W D***E, ALE NIBY JEST! a jak się obrazi to co ona bidulka ze sobą pocznie???:-(

Gość 12302547896100
bez sensu to życie

Gość 12302547896100
za późno,juz chyba zwariowałam

Gość gość
chodzi o to, by faceci przestali nas traktowac per noga! ale zeby faceci zaczeli nas traktowac jak kobiety to najpierw taka kobieta trzeba sie stac! im bardziej szanujesz siebie tym bardziej szanuje cie facet! kobieta szanujaca sie nie pozwoli zadnemu mezczyznie tak zwodzic! i nie ma tu mowy o zandnej milosci, no chyba ze o tej chorej milosci...

Gość gość
chodzi o to, by faceci przestali nas traktowac per noga! ale zeby faceci zaczeli nas traktowac jak kobiety to najpierw taka kobieta trzeba sie stac! im bardziej szanujesz siebie tym bardziej szanuje cie facet! kobieta szanujaca sie nie pozwoli zadnemu mezczyznie tak zwodzic! i nie ma tu mowy o zandnej milosci, no chyba ze o tej chorej milosci...

Gość gość