Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajeta kobieta...

czy maz mnie zdradza z byla?

Polecane posty

Gość zajeta kobieta...

witam, pisze, bo juz nie moge sobie poradzic. maz zaczal jakies 2 miesiace temu dziwnie sie zachowywac i nie wiem, co myslec. nie sypia ze mna, choc jest bardzo mily i w tej kwestii nic sie nie zmienilo. w kurtce znalazlam rachunek z restauracji, w ktorej byl w czasie jak powinien byl byc w delegacji poza naszym miastem. tymczasem ten rachunek, jestem podlamana, bo to ulubiona knajpa jego bylej. wiem, ze byla sie rozwodzi i niestety przychodza mi do glowy najczarniejsze mysli. nie wrocil wtedy na noc, bo niby byl w delegacji i nie wiem, czy go pytac o to. chyba boje sie co uslysze. wygrzebalam tez wyciagi za telefon i jest tam jeden nr, ktory sie czesto powtarza. nie wiem juz, czy zadzwonic i sprawdzic? pisze to na zimno, bo chyba jeszcze nie dopuszczam, ze moze miec romans... mamy dziecko, drugie w drodze. co robic????

Gość zajeta kobieta...
zaraz poprosze kumpele, zeby zadzwonila, bo ta byla ma salon kosmetyczny, wiec mozna pod tym pretekstem zadzwonic. jesli to ona, to nie wiem, co robic... bo zawsze wydawalo mi sie, ze z bylej nie do konca sie wyleczyl. a ja glupia jestem, jak zyc beda w ciazy i wiedzac o zdradzie, cholera, no masakra jakas...

Chyba lepiej teraz niż żyć w kłamstwie kilka lat :( jesli to ta była bądź też jaka kolwiek iinna, postawilabym mężowi walizki przed drzwiami.

Gość panna ili
Zdradza albo sie przymierza do zdrady ,sprawdz ten nr. nie odkladaj nic na pozniej.

Gość gość
lepiej sprawdz ten numer

Gość panna ili
Wszysko na to wskazuje wiec ruchy kobieto albo walcz o meza albo kopnij go w pupe..i juz alimenty na dzieci..