Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka23latMazowsze

Jestem brzydka. Kto z was tez jest brzydalem ? Jak sobie radzicie w zyciu?

Polecane posty

Wczoraj widzialam niesamowicie sliczną dziewczyne...nie jestem chyba lesbijka ale ciagle sie na nią gapilam w autobusie, ona chyba pomyslala ze jestem nienormalna...eh Byla swietnie zbudowana, kolo 175cm wzrostu, fajne cycki, dlugie nogi, a twarz? jak aniol i oczy zielono blekitne, brwi...wszystko. A ja spojrzalam na siebie w obbiciu i zobaczyłam potwora:(

nikt?

Gość gość
Nie ma brzydkich dziewczyn są tylko niezadbane... Kiedyś też myślałam, ze jestem potworem, ale tak na prawdę jak się pomaluję wyglądam jak reszta dziewczyn :D bez makijażu uwierz, ze mało która by Cię tak zachwyciła...

ale ja naprawde jestem brzydka, mam strasznie wielki nos to najgorsze, male ''wredne''usta jak ryba, ciagle ''zle '' spojrzenie jakbym byla obrazona, tlusta cera, zeby tragedia ;(

Gość gość
Oczywiście, że są typowo brzydkie kobiety. Ale można tę brzydotę złagodzić dzięki np. niezłym włosom (koniecznie długim), figurze, makijażowi, wysokim obcasom, itd

Wlosy sztywne, przetluszczające sie... eh, nie wiem co ze soba zrobic :( do tego moje cialo jest beznadziejne, niby szczupla jestem ale mam fałdki tluszczu na brzuchu,,,nie wiem od czego , chodze ciagle zgarbiona, mam męską sylwetke, szerokie ramiona

Gość xantrypa
jesli naprawde tak zle jest- to uzbieraj sobie na op. - ja sama tak zrobilam no i mam nosek jak chcialam ! - robilam "go" az 3- razy aby miec taki ... WIEC KAZDY MOZE JESLI TYLKO CHCE !!!

Gość xantrypa
jesli naprawde tak zle jest- to uzbieraj sobie na op. - ja sama tak zrobilam no i mam nosek jak chcialam ! - robilam "go" az 3- razy aby miec akurat taki - WIEC KAZDY MOZE JESLI TYLKO CHCE !!! - dla chcacego nic trudnego...

Gość xantrypa
a wlosy jesli sa ciagle tluste, mozesz posypac - cukrem pudrem i bedzie wszystko ok. - szybko i tanio ! ja mam dlugie wlosy i tez sobie musze radzic, wiec nie wymyslaj !

Gość gość
a po co cukrem pudrem? co to daje?

Powiem Ci, że kiedyś też miałam takie nastawienie, ale ogarnęłam swoja cerę (też mam cerę tłustą jak cholera, ale przecieram ją tonikiem). Potem ogarnęłam włosy, zrobiłam z nimi to, co zawsze chciałam zrobić, przede wszystkim zapuściłam je do łopatek i dalej zapuszczam, pofarbowałam się, zaczęłam robić sobie lekki makijaż i zauważyłam, że wyglądam lepiej. Trzeba dążyć do tego, jak się chce wyglądać. Gdy zaakceptujesz siebie i będziesz się czułą dobrze w swoim ciele, to wtedy inni także zaczną Cie zauważać, ponieważ jak to ja mawiam "pewność siebie to klucz do sukcesu" i przekonałam się o tym nie raz. Moja znajoma jest brzydka jak noc, a jest pewna siebie i ma dzięki temu spore powodzenie. Ważne by umieć ukrywać to co ma się brzydkie, a podkreślać to, co ma się ładne. To moje zdanie. :)

Gość matużysta bez gimnasjum
175 o jusz trohe tyczka ja tam wole mniejsze i bardziej filigranowe !!!