Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhuu huuu

Cellulit

Polecane posty

Gość juhuu huuu

Mam 20 lat a moje ciało wygląda co najmniej na 30. Nie jestem jakaś otyła. Ważę 60 kg przy 172 cm Gorzej jest ze stanem mojego ciała Dzisiaj mierzyłam sobie krótkie spodenki i sukienki i nogi z przodu wyglądają ok. Ale z tył tragiczne nawet jak stoję w miejscu to widać takie pofałdowaną skórę a jak zacznę się ruszać czy też chodzić to dopiero jest dramatyczna sytuacja . Moje ciało nie jest jędrne takie pomarszczone ta skóra mi lata wisi i cellulit jest okropny i boli gdy uciskam . Co z tego że może nie mam nadwagi przydałoby się spuścić z 5 kg ale cialo wygląda nieatrakcyjnie Są tutaj jakieś dziewczyny w moim wieku albo starsze które miały podobny problem i odmieniły swoje ciało ? Czy same ćwiczenia rzeczywiście pomagają? A jeśli tak to jakie

Gość gość
Ogólnie ćwiczenia uelastycznią skórę, zapisz się na siłownię, rób pilingi jakieś kupione lub z kawy, stosuj dobre balsamy.. Jakoś da się to ogarnąć ;))

Gość arielka_aa
Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Polecam jazdę na rowerze (najlepiej to zajęcia spinbike). Możesz też biegać. Poza tym dobrze, żebyś zastosowała jakieś kosmetyki, bo one też działają i poprawiają elastyczność. Ja na cellulit stosowałam coś takiego http://dermalab.pl/4,revitol-cellulite.html. Masowałam ciało przed nałożeniem kremu, w trakcie nakładania i chwilę jeszcze po. Do tego właśnie biegałam (zimą na bieżni) i naprawdę super efekty są tera:D Trzymam kciuki za Ciebie :-)