Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katelicious

Bicie się dzieci

Polecane posty

Gość katelicious

Na zamkniętym podwòrku meszkają dwaj bracia w wieku 11 i 12 lat. Ciągle zaczepiają i biją moich synòw (6 i 8 lat). Bez powodu.To podejdą i chcą by chłopcy oddali im swoją piłkę bo niby jest ich a moi synowie ją ukradli (a sama im tę piłkę kupiłam, to powalają na glebę moje młodsze dziecko i kopią, to walą pięścią w twarz, ... Byłam raz u ich rodzicòw, ktòrzy z agresją wykrzyczeli, że ich dzieci są niewinne i dlaczego przychodzę akurat do nich po czym zamknęli mi drzwi przed nosem. Na osiedlu są kamery i ochroniarz, już nawet myślałam o tym, by zgłosić wszystko w opiece, bo już mi ręce opadają...

Gość gość
jak jest monitoring a wizyty u rodziców nie pomagają to zgłoś na policję no chyba że wolisz żeby Twoje dzieci zbierały manto

Gość katelicious
Właśnie czytam o zgłaszaniu tego typu spraw na policję ale z tego, co piszą, skutek jest marny, o ile policja wogóle przyjmie zgłoszenie.

Gość gość
przyjmie-musi

Gość katelicious
Właśnie czytam o zgłaszaniu tego typu spraw na policję ale z tego, co piszą, skutek jest marny, o ile policja wogóle przyjmie zgłoszenie.

Gość katelicious
Oby bo to, co te małe gnoje wyczyniają, przechodzi ludzkie pojęcie.