Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nat. :)

Chudniemy :)

Polecane posty

witam :) chciałabym schudnąć bo za 1,5 miesiąca jade na wakacje i chce dobrze wyglądać kto wie ile schudłabym jedząć przez miesiąć tak : 1 dzień - nic 2 dzień - nic 3 dzień - śniadanie 4 dzień - nic 5 dzień - nic 6 dzień - śniadanie + w każdą niedziele jadłabym obiad i ile mogłabym schudnąć jedzą tak przez miesiąc ? Z góry dziękuje :))

Gość były anorex
schudniesz dużo ... nie jedząc się chudnie to proste i logiczne ...

Gość były anorex
lecz dodam że nic nie jedząc tracisz zdrowie deficyt cennych witamin , soli mineralnych i mikroelementów .... brak potasu ;/ chore zęby .... lepiej już zastosować jakąś dietę bogatą w witaminy a nie głodzić się tracąc zdrowie a brak witamin da o sobie znać prędzej czy póżniej A jesteś gruba ????? ile ważysz że chcesz się odchudzać ?????????

Jest to najgorsze co możesz zrobić. Spowolnisz swój metabolizm i jeszcze przytyjesz. Do tego, żeby spalić tkankę tłuszczową potrzebujesz energii- jedzenia Zamiast nie jeść nic, zacznij więcej ćwiczyć;)

Gość wereczka LL
Ja też chcę dobrze wyglądać w wakacje. Dlatego już od kilkunastu tygodni stosuję dietę od dietetyka. Do tego ćwiczę co dzień po czterdzieści minut. Dwa razy w tygodniu pływam i jeżdżę na rowerze. To wszystko pomaga zrzucić tę zbędną nadwagę. Dodatkowo kupiłam sobie dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html , bo tych nadprogramowych kilogramów mam sporo. Może dzięki tym tabletkom do wakacji uda mi się pozbyć tych 16 kilogramów.

Gość Olcia Dubicka
Taka głodówka to bez sensu. Będziesz chudła z mięśni i wody z organizmu a nadl będziesz otłuszczona mimo spadku wagi nie wspominając już o skutkach ubocznych typu omdlenia, zawroty głody, ospałość, osłabienie organizmu i choroby. A jak zaczniesz normalnie jeść to dwa razy więcej przytyjesz więc jaki w tym sens ? Bo nie da się całe życie tak głodować. Są lepsze metody na schudnięcie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)